Šta je novo?

ASUS ILI PRESTIGIO?

natalio nale

Cenjen
Učlanjen(a)
27.10.2013
Poena
151
Planiram da kupim tablet do 200 e sto bolji za te pare,moze i od 7 inca ali bi radije veci ,koja je marka bolja od ove dvije ili mozda predlog za jos neki?

Ne vidim dilemu 🙂 Asus

poslato sa opasnog telefona

Kad bih bio u takvoj dilemi pre bih gledao karakteristike nego marku , vidi sta ti vise odgovara na tom polju

Kad bih bio u takvoj dilemi pre bih gledao karakteristike nego marku , vidi sta ti vise odgovara na tom polju

Pa sigurno veliku ulogu igra i marka zato i pitam,ovaj asus me zanima IPS/PLS Rezolucija displeja 1280x800 Quad Core1,2 OS Android 4.2,a sto se tice prestigio ima ih dosta i velicina i svega ostalog....nego nekako koliko hvale prestigio toliko i govore da se pokvario...

Sve ima svoje ovaj 5780D DUO djeluje ok ovako citajuci jos je 8 inca e sad kakav je zapravo ne znam..

Asus je svakako bolji - i generalno i izmedju ta dva modela, a mislim da taj 1" nece da ti igra bitniju ulogu.

ASUS.

Potreban mi je jos jedan tablet za stariju osobu iskljucivo za slanje mailova i malo googlanja,moze li proci bilo koji najeftiniji tablet 800 x 400 za to?

Definisi sta podrazumevas pod "starijom osobom". Moje je iskustvo da za starije osobe (70+) mali tableti nisu optimalan izbor, vec je bolje nesto sa tastaturom (neki netbook). Naravno ako postoji budzetsko ogranicenje onda gledaj neki tablet sa sto vecim ekranom.

Pogledaj npr. "GOCLEVER TAB R104"

image524441d4ca541.webp

Nazad
Vrh Dno