Šta je novo?

Asus ili Msi?

Koji socket?

Odaberi Abit ili EPoX, zaboravi na ostatak...

Sa abitom sam imao lose iskustvo(nf 7s),a Epox mi dejuje ok. samo ne znam kakav im je kvalitet izrade!

Necu ni da trosim reci na EPoX, nisam bas objektivan po tom pitanju :D

Sve njihove ploce koje sam imao/probao su bile vrhunske. Naisao sam na samo jedan jedini problem i to na jednoj 8RDA3+ koja je imala falican SATA kontroler, mislim da je bila 3.1 verzija. Za sve ostalo, sve pohvale.

Uzmi i uzivaj ;)

Boban Vasic je napisao(la):
Sa abitom sam imao lose iskustvo(nf 7s),a Epox mi dejuje ok. samo ne znam kakav im je kvalitet izrade!
Jes` da nije u potpunosti adekvatno poredjenje, ali obzirom da je izreceno na Benchu, to zvuci: "Sa Maranello-m (Ferrari) sam imao lose iskustvo, pa bih da uzmem nesto poput Fiat Coupe-a". Ako ti ovo poredjenje nista ne znaci, javno odbacujes jednu od najboljih SocketA ploca svih vremena, zarad modela sasvim prosecnog kvaliteta i diskutabilnih performansi.
Poslusaj makar Epox Vuleta i uzmi neki njihov nF2 model...

Eto dodje Epox u uzi izbor,npr: EPOX 8RDA3I ili EPOX 8RDA3I por,(posetio sam Epox-ov site)

Ne kazem da je Abit los,daleko bilo,samo primerak koji sam ja kupio je bio los,pa sam poznavajuci nase uvoznike pomislio da cela serija koja tad uvezena bila losa(kod nas to ne bi bilo prvi put),A umesto njega sam uzeo Albatron pa sam se
presao totalno,al o tome drugi put!!

Cene su ok
na www.lbc.co.yu su sledece
AMD, EPOX 8RDA3I NForce2, Dual Channel, SB5.1, LAN
4645 Din
56.30 €
AMD, EPOX 8RDA3I PRO NForce2, Dual Channel, SB5.1, LAN
5404 Din
65.50 €

Cekaj, hteo si da ides na ASUS DeLuxe??? Ako je tako, znaci da si spreman da das ~100 eura za plocu. E sad, ako je tako, nemoj ni da razmisljas, idi na 8RDA6+ Pro. Sa novim BIOS-om je resen problem nedostatka performansi, a ploca je nF2 vrh.

P.S. I Abit je strava, ali nema tih dobrih NF7-S serija vise, nestalo...

Neces se pokajati. Imao sam 8rdae, 8rda3i, 8rda3+ (do danas) i sa svima sam bio izuzetno zadovoljan.

uzmi Abit AN7, to ti je bruka ploca! Radim u servisu racunara i koliko smo ih prodali, nije nam se vracala ni jedna abitova ploca, naspram epox-a i gigabyte-a, a o asusu da ne pricam, tu malo malo pa neko vrati, sati i sati trazenja kvara, pa ploca na reklamaciju... strasno, asus prodaje ime, a to dok ga nateras da radi kako valja... to se nigde ne spominje, a tek revizija BIOS-a sto ima... Abit radi iz prve!!!

Gle sad ovo... A najvise to volim. Covek postavi thread, dobije predloge i kaze: e kupujem to 100%, idem odmah da ga kupim. I onda se neko posle 3 dana seti i naleti na thread i kao "ma brate ovo ono uzmi to i to, to je zakon, stvarno najbolje!"

Da si malo bolje procitao video bi da je covek vec odlucio da kupi EPoX plocu.

Problem resen.Uzeo sam Epox 8rda3i, ta mi je najvise odgovarala(u ovom trenutku) ima Dual chanel,nema serial ata ni podrsku za raid(vec imam silicon image Sil 0680 ultra 133 pci raid controler)!
Za ovih 24 sata koliko je kod mene dejeju mi da je ok.Lepo se boot-je.i radi stabilno!!
Hvala VULET-u!!!!

Problem resen.Uzeo sam Epox 8rda3i, ta mi je najvise odgovarala(u ovom trenutku) ima Dual chanel,nema serial ata ni podrsku za raid(vec imam silicon image Sil 0680 ultra 133 pci raid controler)!
Za ovih 24 sata koliko je kod mene dejeju mi da je ok.Lepo se boot-je.i radi stabilno!!
Thanks VULE!!!!

Nema na cemu, drago mi je da si zadovoljan i neka te sluzi ;)

Vrh Dno