Šta je novo?

Asus GTX 770 Poseidon?

NeX87

Cenjen
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poena
154
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5800X + NZXT Kraken x52
Matična ploča
MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI
RAM
GSkill Trindent Z RGB 3200 4x8GB
GPU
Asus Strix RTX 3090
Zvuk
Edifier QR65, Corsair Void Pro RGB
PSU
CORSAIR RMx SHIFT 1000W
Kućište
LianLi O11 Dynamic XL
Monitor
LG C2 48"
Miš & tastatura
Logitech G502 Lightspeed + G915 TKL Lightspeed
Ostale periferije
Corsair
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S23 Ultra
Pametni uređaji
Huawei GT3 Pro smartwatch
Pristup internetu
  1. Optički internet
Postovani forumasi,

Nalazim se u troumici oko kupovine gore navedene graficke, jedan od ljudi sa foruma je prodaje po primamljivoj ceni, a meni bi se kanda uklapala uz mobo i moju teznju ka vodenom'ladjenju.

Naime, uzeo sam asus maximus VI impact, i5-4670k, pa mi je potrebno misljenje nekoga ko o ovoj grafici zna vise od mene, da li je ovo dobra kupovina ili ne, eventualno neki savet oko kupovine druge graficke.

Hvala! :)

U principu, ne. Ne znam koja je cena, ali ako vec ides na vodeno, najbolja varijanta ti je Radeon R9 290 karta u referentnom izdanju, prilicno jaca karta od 770, a novu ces je platiti kao tu polovnu. Potrazi je u Asus izvedbi, ima je za 250e nova.

E da, jos nesto: kad se ide na vodeno hladjenje, nikad ne kupovati nereferentne karte, jer mogu imati nestandardne rupe za srafove od custom hladjenja, te moze biti nemoguce naci vodeni blok za njih. Uostalom, bacanje je para placati dodatno ta premium izdanja kartica, koje su uglavnom skuplje jer imaju bolje hladjenje, koje se ionako skida.

Poslednja izmena:
E da, jos nesto: kad se ide na vodeno hladjenje, nikad ne kupovati nereferentne karte, jer mogu imati nestandardne rupe za srafove od custom hladjenja, te moze biti nemoguce naci vodeni blok za njih. Uostalom, bacanje je para placati dodatno ta premium izdanja kartica, koje su uglavnom skuplje jer imaju bolje hladjenje, koje se ionako skida.

To su mi vec skrenuli paznju...

Vidim da je ovo cudo od R9 poprilicno jaca, problematika mi je jedino pakovanje u kuciste zbog hladjenja dok ne stigne vodeno, pakujem ga u Prodigy, a ono nije bas provetreno... -.-

Kakve to veze ima. Bice bucnije nekoliko nedelja dok ne stigne vodeno, big deal. Performanse ostaju,secanja na buku prolaze :p

Ahahahahaha, koja crna buka, hard mi se trenutno cuje kao traktor, i on ide u fioku. :D

Hvala ljudi. :)

vodeni blokovi za 290 ne dolaze dzabe,just sayin'.

160$, ali to nece pre maja meseca... :)Inace bih jeo gloginje. :D

Poslednja izmena:
U principu, ne. Ne znam koja je cena, ali ako vec ides na vodeno, najbolja varijanta ti je Radeon R9 290 karta u referentnom izdanju, prilicno jaca karta od 770, a novu ces je platiti kao tu polovnu. Potrazi je u Asus izvedbi, ima je za 250e nova.

Jeste ali GTX770 Poseidon dolazi sa blokom za vodu u sklopu hladnjaka, tj hladnjak nece skidati. Kao sto rece umart ima i trosak za vodeni blok za 290.

Poslednja izmena:
@whiplasher: Zato sam i planirao da je kupim, iako je cenovno ista kao i neki jaci referentni modeli. Realno, najveca rezolucija mi je fullHD na 42", tako da cenim da mi vise od 2GB VRAM-a nece trebati? o_O

bogami,meni ode na skoro 3gb novi CoD, na temi se zale da imaju seckanje sa 1 i 2 gb... ako je vec tako,sta li ce biti iduce godine...

Ufff, znaci ne gine mi ova R9... XD Sta ti je trziste, od male zemlje Srbije gde e jos krkaju cvarci i kajmak prave potrosacko drustvo za HighEnd komponente. :D

Nazad
Vrh Dno