Šta je novo?

Asus gtx 750 Ti i nov monitor potrebna informacija

hogubadagri

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2007
Poena
319
Planiram da predjem sa monitora 22" rezolucije 1680x1050, na monitor 24" i full hd rezolucijom. Interesuje me da li ce biti to prevelika razlika u performansama ili ova kartica nema problema sa tim. Ostatak konfiguracije je iz potpisa.

Hvala pozdrav.

15-20% slabije performanse na istim podešavanjima.

Hvala puno, pozdrav. Mozda ce nekim oc moci da se pokrije bar deo.

a **** ga...jedno vuce drugo. dobijas monitor,gubis brzinu...samo pare treba.

Ok, bice manje vise kul, mislio sam da ce biti vecih problema.

Da ne otvaram novu temu,zanima me na sta bi licilo kada bi se na neku stariju graficku karticu tipa radeon 6850/6870 ili nvidia gtx660 povezao monitor sa 2160 rezolucijom?

Znam da je besmisleno pricati o igrama sa tim karticama,ali da li bi uopste te grafike mogle da "bacaju" sliku na monitoru u nativnoj 2160p rezoluciji za npr gledanje filmova,surf,multimedija,ofis?

Da ne otvaram novu temu,zanima me na sta bi licilo kada bi se na neku stariju graficku karticu tipa radeon 6850/6870 ili nvidia gtx660 povezao monitor sa 2160 rezolucijom?

Znam da je besmisleno pricati o igrama sa tim karticama,ali da li bi uopste te grafike mogle da "bacaju" sliku na monitoru u nativnoj 2160p rezoluciji za npr gledanje filmova,surf,multimedija,ofis?

Зависи, ту има фора са опцијама повезивања конкретног модела. Имаш углавном информације о томе на сајту произвођача. Углавном да, али...

Koliko vidim u specifikacijama za sve te starije kartice stoji da je max rezolucija 2560x1600....

E sad,da li to znaci da one ne bi mogle da budu u 2160p rezoluciji na 4k monitoru?.tj morala bi slika da bude u 1080p ili 1440p rezoluciji?......na sta bi to licilo u praksi?

Poslednja izmena:
U 1440p bi radilo do 30fps. Na 4k bi bio slajd šou. Ta kartica je namenjena za full hd sa medium detaljima, bez AA.

Za tu namenu je dobar i hd2600.

Nazad
Vrh Dno