daum
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.01.2007
- Poena
- 320
Karta je jako dobro izradjena, na nivou 460-ice Top koju sam prethodno imao. Matirani PCB, metalni prekrivač coolera, nosač na bočnoj strani PCB-a za rigidnost. U paketu se dobija klasika uputstva, disk, i mini HDMI na HDMI adapter (hvala bogu). Asus ne daje 3DMark 2011 uz kartu nažalost.
Najbitnije, karta dostiže 1Ghz za GPU na 1.1v. Nisam imao vremena da proverim da li sa nižom voltažom, ali definitivno ću probati. Sa memorijom se nisam mnogo igrao, stao sam na 2200, bukvalno sam lupio odokativno čisto da vidim jel radi stabilno, i ovo će morati da se detaljnije testira.
Ovako klokovana dostiže koliko sam uporedjivao GTX570 i 6970.

Ko želi neki test ili neki benchmark koji nisam naveo, ili želi neki od navedenih u drugoj rezoluciji, neka kaže, potrudiću se da ga odradim.
Najbitnije, karta dostiže 1Ghz za GPU na 1.1v. Nisam imao vremena da proverim da li sa nižom voltažom, ali definitivno ću probati. Sa memorijom se nisam mnogo igrao, stao sam na 2200, bukvalno sam lupio odokativno čisto da vidim jel radi stabilno, i ovo će morati da se detaljnije testira.
Ovako klokovana dostiže koliko sam uporedjivao GTX570 i 6970.

Ko želi neki test ili neki benchmark koji nisam naveo, ili želi neki od navedenih u drugoj rezoluciji, neka kaže, potrudiću se da ga odradim.
Poslednja izmena: