Šta je novo?

Asus G53SW ili MSI GT680

Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
320
Imam priliku da u SAD kupim jedan od dva laptopa iz naziva teme pa me zanimaju misljenja o oba.
Po specifikacijama su jako slicni osim kolicine memorije i diska. Oba podrzavaju 2 diska sto mi odgovara jer planiram da ubacim jedan SSD.
Najvise me zanima kvalitet izrade, hladjenje i pouzdanost. I naravno medjunarodna garancija. Ako se neko susreo s jednim ili oba neka iznese svoje misljenje ovde.

Poslednja izmena:
Primetio sam :). Vece su sanse da kupim Asusa. Kakva je situacija kod nas po pitanju medjunarodne garancije? Gde je ostvariva i ima li ogranicenja?

Vodi računa da se u USA nude dve vrste garantnih uslova (za sve brandove, ne pričam samo za ASUS). Tj, tamo je u većini radnji moguće kupiti uredjaje na koje sam prodavac daje garantnu uslugu, dakle garancija nije proizvodjačka. Obično ovakvi uredjaji imaju nešto nižu cenu, pa koliko je meni poznato sve je veći broj uredjaja koji imaju ovaj tip garancije.

Dakle, prilikom bilo kakve kupovine bilo kog uredjaja u USA, proveri da li je garancija World Wide ili je lokalna, Retailerska. Jer može se desiti da iako ti je uredjaj nov - za njega nemaš garanciju van radnje u kojoj si ga kupio.

Nazad
Vrh Dno