Šta je novo?

Asus F7L-7S025 Bluetooth kako?

83srdjan

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2007
Poena
304
kako da ukljucim bluetooth na laptopu koliko vidim ispod tastature ima lampica sa slikom, driver-e sam instalirao, da li mi je potreban neki poseban program, pomoc?

imam lampicu sa slikom bluetootha samo jos nisam uspeo da je aktiviram pored baterije, wireless-a, power lampica, mislim trebalo bi da ima ako postoji lampica sa logom bluetootha?

imam lampicu sa slikom bluetootha samo jos nisam uspeo da je aktiviram pored baterije, wireless-a, power lampica, mislim trebalo bi da ima ako postoji lampica sa logom bluetootha?

Imao sam isti slucaj sa nekm Asusom na kom sam radio instalaciju XP-a,dolazi bez operativnog sistema.
Izgleda da nastojeci da smanje troskove koriste ista kucista tj. indikatore samo ne ugrade modul.:wall:

Sa gore navedenog linka :

Hot Keys

Instant launch Keys,2 buttons:
Wireless Switch,Power4 Gear+

Function Keys:
Fn+F1 Suspend switch
Fn+F2 WLAN switch
Fn+F2 Bluetooth switch
Fn+F3 Access to the E-mail
Fn+F4 Access to the Internet
Fn+F5 Brightness down
Fn+F6 Brightness up
Fn+F7 LCD on/off
Fn+F8 LCD/CRT switch display
Fn+F9 TouchPad Lock
Fn+F10 Volume on/mute
Fn+F11 Volume down
Fn+F12 Volume up
Fn+↑: Stop
Fn+↓: Play/Pause
Fn+ ←:Skip to Previous Track
Fn+ →:Skip to Next Track
Num Lk: Numeric or direction keypad select

Zanci ako ima bluetooth trebala bi da ga aktivira navedena kombinacija tastera.

koliko me secjanje pamti mozhda greshim, ne mozhe u isto vreme i wlan i bt..vredi pokushati !!

Ja mislim isto da nema ugradjenog bluetooth-a. Ima lampica i ima u specifikacijama, ali kombinacija tastera nista ne aktivira sem wireless-a. Probao sam i sa Everest programom da ga nadjem u kompjuteru, ali nista....

da li neko sa sigurnoscu moze da mi kaze da li ovaj model laptopa ima bluetooth ili ne?

Nema bluetooth taj model. Ja imam model f7sr i takodje ima lampicu ali modul nije ugradjen. UZ Fn i F2 se ukljucuje i iskljucuje WLAN

Prosto neverovatno da noviji laptop nema BT... u danasnje vreme totalno neprihvaltjivo!

uzmes BT na USB i ne brigas. inace, veoma je pristupacna cena za tu seriju lapova pa nema bas puno prostora za prigovor

to imam na desktopu vec 5 godina... necu i na laptopu, ocu integrisan! :)

npr. evo ovaj ima

Specifikacija
Procesor Intel® Core™2 Duo T5800 2.0GHz 2MB FSB800
Memorija 4096MB DDR2 800MHz
HDD 320GB SATA 5400rpm
Monitor 15.4" WXGA 1280x800 Crystal Brite
Grafička karta ATI Mobility Radeon HD3470 512MB
CD/DVD DVD RW Dual Layer
Zvučna karta 16-bit Sound Card
Zvučnici Stereo Speakers
Modem V.92 56k Fax Modem
Mrežna karta 10/100 Ethernet
Wireless 802.11 a/b/g
Operativni sistem Bez operativnog sistema
Baterija 6 cell
Težina 2.7kg
Dodaci i raspoloživi konektori
Bluetooth Integrisan Bluetooth
Card Reader Integrisan 8-u-1 čitač kartica (SD Memory Card, Memory Stick, Memory Stick PRO, MultiMediaCard, SmartMedia Card, Memory Stick Duo, xD-Picture Card)
USB 4
AudioOut 1
MicIn 1
ExpressCard slot (34/54mm) 1
Modem (RJ 11) 1
LAN (RJ 45) 1
Analogni VGA 1
Web Camera 1.3 MPix
Garancija 24 meseca

47.999 din.

Vrh Dno