Šta je novo?

Asus eax1650pro gamer edition driveri?

Zekiyu

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2002
Poena
620
Problem je sledeci:
Kupljena je konfiguracija sa ovom grafickom, ali nije moguce instalirati drivere za nju, tj. probao sam dve, tri verzije drivera (i one sa diska originalnog), ali se komp. blokira kada krene sama instalacija tj. kad se pojavi atijev crveni logo preko celog ekrana?

Ima li neko ideju o cemu se radi?

Pozdrav

Moguce da moras da updejtujes bios na ploci. Ili sl..
Koja je MB u pitanju?

Ploca je asus p5ld2, uspeo sam da instaliram preko device menagera. pa update driver, .... ali ne mogu u display properties da dobijem onaj, Ati control centar, samo prepoznaje adapter type kao Radeon x1650 series? Ali opet kad pokrenem instalaciju na klasican nacin, preko setupa, blokira komp. na istom mestu?

Sta to moze biti?

I u visti na istoj konfiguraciji, isti problem; stavio sam najnoviji bios, al opet isto, na oba sistema? Da li je moguce da je graficka neispravna?

Ima li neko da se razume u "ovakve stvari" da mi pomogne?

Poslednja izmena:
Пробај ово упутство са ATI-јевог сајта :wave:
Kod:
To backup the Windows Registry, do the following:

1. To open Registry Editor, click START > RUN, and enter REGEDIT.
       2. Select File > Export. Save the registry backup file to your desktop. NOTE: Double-clicking this saved file reverses any incorrect changes made to the registry.

To perform the changes,

1. Click the (+) icon next to the word "HKEY_LOCAL_MACHINE".
   2. Click the (+) icon next to the word "Software".
   3. Right click the "ATI Technologies" registry key, and select Permissions.
   4. Check the "Allow" box for "Full Control".
   5. Click Apply and reinstall the ATI Catalyst Drive Suite.

Close Registry Editor, and restart the system to complete the changes.

Moguce da je do BIOS-a ploce, pokusaj da ga apdejtujes, problem sto posto nije do grafike jer na istoj toj ploci baguje i sa X1600Pro, provereno. Licno sam probao.

Hvala svima na odgovorima, probali smo jos dve ati-jeve kartice, i nvidiinu i uvek zakuca win na pocetku instalacije drivera. Na kraju se ispostavilo da je problem u lucent dial-up modemu, jer kad njega "izvucemo", sve radi OK. Da covek ne poveruje? To mu dodje kao da auto nece da upali zabog toga sto mu nerade rikverc svetla :cigar:
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno