Ti sta god da stavis od procesora imas bolesne skorove :d,valjda su tvoje komponente navikle da daju uvek najvise .
Nikolas,moram da te pitam,posto VGA nisam niskad klokovao...Da li bi po pravilu nekom bilo kom i moja kartica(isto Asus4850Glaciator),trebala da se klokuje fino,isto tako?Da li da odmah sibnem klokove na npr 700/1100 ili nesto?E da i kako testiras da li je stabilna za rad?
Izvini ako su totally n00b ptianja al sta da radimZa tu me je komponentu najvise strah:d
Poz!
Mene zanima na kom si naponu tero ovaj e8600 na 4753MHz i dali je stabilan tu posto i kod mene moze da odradi 3Dmark 4500MHz 1.45v, ali nema govora da je stabilan pada nakon 5minuta orthosa a vidim da su neki pricali da mogu ovaj e8400 dici na 4.9GHz na vazduhu sto je po meni cista besmislica.
E8600@4753MHz
Asus EAH4850,glaciator....755/1150
3Dmark 2006....15660 marks![]()
Evo klokovao sam je na 680/1100,prosla je 3dmark06,temperatura nije otisla iznad 62C na 100% fan.
Medjutim mene nesto buni a to je sto se meni skor u 3dmarku popravio samo za nekih 100poena??Jel to normalno ili nesto ne stima??
Rezultat:
Dugo nisam nista radio od sesija,pa pre neki dan sam uzeo za svoj drugi komp, Asusa 4850,pa da se malo razmrdam.
:wave:
Pazi ovako,ja nisam neki iskusan kloker ali iz mog iskustva izbegavaj CCC u širokom luku ako želiš da klokuješ...bolje klokuj preko Rive,100% je bolji i stabilniji program + u CCC nikako nisam uspeo da lepo izkontrolišem fan,u Rivi sa time nisam imao problema...
uh...koji clock na "staroj" e6400-ki...ko bi rekao da moze na toliki clock da ode...svaka cast
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari