Šta je novo?

Asus EAH2600XT 256MB DDR3 pitanje

adisbega

Slavan
Učlanjen(a)
15.04.2006
Poena
304
Pozdrav

Uzeo sam juce ovu kartu, instaliram drivere ali nikako da pokrenema 3dmark 05 ili 03, pokrene se onaj prvi screen i stane, cpu na 99% i nista, mada ne frezzne komp, kad iskljucim u tasku 3dmark sve opet normalno.

Pokrenem CoD2 sve na max. igrao nekih 5 min kad frezze

Sve je radilo ok na prethodnoj x600 grafici

E sad me interesuje je li jos neko ima ovu kartu i kakva su njegova iskustva, bojim se da bas mene nije zapala ona falericna verzija 2600 serije

Koje su ti ostale komponente? Popuno konfiguraciju u meniu za profil i za svaki slucaj updateuj DirectX (najnoviji je za avgust) i skini najsvezije drivere.

desni klik na shortcut>properties>target i dodaj " -nosysteminfo"

2600xt nista josh ne prepoznaje kako valja je potrebno uraditi sledece.

1. Naci Windows/System32/Futuremark/MSC
2. Izmeniti Direcpll.dll, u npr. Direccpll_.dll

Meni je uz 3DMark06 stigao i link za download hotfixa koji ispravlja freezeovan splash screen na seriji 2000. Radi se o updateovanoj verziji gorepomenutog dll fajla.

Da li je ta karta dobra ili odlicna kupovina i od kog proizvodjaca. Dvoumim se izmedju nje i 7300 gt

7300GT i HD2600XT se ne mogu nikako uporediti.Jednostavno nisu ista klasa.

E sad da je nebih otvarao novu temu posto su slicne grafe u pitanju.
Ja imam Asus eah2600 pro, ali kod mene preostaje jos jedan problem ako instaliram sve drivere i one za zvuk za hddvd t.j avivo ili kako vec, taj chip mi preuzme primat nad X-Fi zvucnom i vise se necuje nikakav zvuk preko nje, iako odem u sound properties i prebacim ponovo da mi primarna zvucna kartica bude X-Fi nema vajde ostaje tisina.sve dok ne deinstaliram driver za hddvd audio nece da mi proradi zvuk na X-Fi kartici a ako ga ostavim tako neinstaliranog sve vreme me davi sa new hardver pomp up-ovima i onda je jedino resenje da disablujem u device manageru, ali to nije pravo resenje... disaster:wall: jel se to jos kome desava

Evo ga instaliran 7.7 , nego meni i dalje trazi da se instalira hdaudio, nervira me sto kad god palim komp izlazi found new hardwer wizard ako ga ne disable-ujem u D.M-u a kad instaliram driver za hdaudio ponovo ista prica - nema zvuka. To mi bas i ne lici na neko resenje neznam u cemu je fazon zasto nemoze da bude instaliran a da nepravi probleme pa da svi budemo sretni i veseli:banana:

Mora da samo ubo neku magicnu kartu :D, niti imam problem sa pucanjem pregrevanjem, cudima, HDaudio se lepo instalira kao sekundarni zvuk... sve radi kao sat ,).

Nazad
Vrh Dno