Šta je novo?

Asus DVD

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Da li je povoljna kupovina DVD Asus E616P1, za 2000din. Da li nesto znaci cinjenica da je isti UDMA/100 (drugi su obicno UDMA/33), ili to sto je region free? Za te pare mogu da uzmem i neki Lite on. Sta da radim?

ciciban je napisao(la):
Da li je povoljna kupovina DVD Asus E616P1, za 2000din. Da li nesto znaci cinjenica da je isti UDMA/100 (drugi su obicno UDMA/33), ili to sto je region free? Za te pare mogu da uzmem i neki Lite on. Sta da radim?
ata100 ti ne znaci nista. imam taj dvd [doduse bez ovog P1] koji sam pazario pre vise od godinu i po dana dana i menjao sam mu laser.
sta reci, sramota za asus, pogotovo sto sam ga platio k`o da je od zlata [preko sadasnjih 90e]. i posle zamene lasera ima spin-up time oko pola godine itd...mada kada se zavrti radi ok...

ne znam, ja bih sada ga zaobisao...

Hvala na upozorenju. Znaci, posto hocu region free DVD, ostaje mi da biram izmedju Lite On, model XJ-HD165H ili Sony DDU-1611, koji navodno lako moze da postane region free.

ciciban je napisao(la):
Hvala na upozorenju. Znaci, posto hocu region free DVD, ostaje mi da biram izmedju Lite On, model XJ-HD165H ili Sony DDU-1611, koji navodno lako moze da postane region free.

Imao sam ASUS DVD E616 i ne bih ga preporucio. Uz dva uredjaja koje si pomenuo mozes da uzmes u razmatranje i LG GDR8161B koji je takodje sasvim ok.

Sto se tice region free 'problema', to takoreci vise nije aktuelno, jer postoje programi kao AnyDVD (preporuka!) i DVD Region Free koji trenutno 'skidaju' zastitu sa DVDova - ubacis u svoj zakljucan DVD citac DVD neke druge zone, pustis film (ili ga ripujes na hard, ili kopiras...) i ni u jednom trenutku se ne pominje promena zone! Radi savrseno.

ciciban je napisao(la):

ASUS zaobidji nashiroko.
LiteOn se vrlo lako prebacuje u RegFree jednim sitnim programcetom(flashfix ili winflash).
Sony je diskutabilan, zavisi ciji je drajv unutra!

Vrh Dno