Šta je novo?

Asus Drw-0402p

ymiljan

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
620
Navedeni pisač - da li je +/- ili samo "-". U Pakom-ovom cenovniku piše +/- a u BUG-u (onom žutom, od letos) je samo "-".

Uostalom, da li je to bitno? Tj. da li ću se preći ukoliko pisač ne podržava i "+".
Mišljenje onih koji su radili sa ovim pisacima/medijima (ne mislim samo na navedene, nego uopšte na DVD pisače) me interesuje pošto vidim da više pisača (bar na našem tržištu) podržava samo "-".

Objašnjenje: imam nekih 5-6 ponuda za 1 računar na poslu, pa je među DVD pisačima ponuđen Pioneer DVR A05/105, DVR 106D i ovaj ASUS pisač

Pozdrav

Po Asusovom sajtu, taj model iz Pakomovog cenovnika - ASUS DRW-0402P/D - je +/- varijanta. Ne verujem da bi se prešli, pogotovu pošto je u pitanju box varijanta i na kutiji lepo piše. Verovatno su u Bugu testirali stariji model 0402P (ono /D je verovatno od Dual) koji je samo -

Izgleda da si u pravu - samo još ja da vidim sa čovekom (ili bolje reći firmom) koji je dostavio ponudu da li je /D ili ne...
U njihovom cenovniku /D ne piše, ali nadam se da jeste, pošto je ponuda najpovoljnija.

cheers

Pozdrav

U novom (a i prethodnom) dilerskom piše "ASUS DRW-0402P/D 4x/2x DVD+/-RW (Full-Retail)"

Da da, nismo se razumeli. Video sam u Pakomovom cenovniku da piše "/D" ali u jednom drugom cenovniku (Informatikinom konkretno) ne piše.

Bilo kako bilo, prošla je ponuda sa pisačem Pioneer DVR 106D koji piše i + i -.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno