Šta je novo?

Asus drajveri

stax

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
604
Da li je neko uspeo da skine i kako ispravnu arhivu u zip formatu sa Asus-ovog sajta za drajvere graficke kartice?

Ja sam recimo skinuo do sada jedno 100 fajlova sa Asus ovih sajtova i nikada nisam imao problema....

Nesto ti tu nije u redu drugo...

Mozes li mi reci koji program si koristio za skidanje. Ja koristim Flashget.

Pa uglavnom Download Acelerator ili Gozillu. Ali ja u zadnje vreme skidam sa nemackog FTP - a, zato sto sam na Veratu a oni imaju link sa Nemackom pa mi je to najbrze...

Inace, proveri to sto skidas da nije sa greskom postavljeno. Probaj da skines sa neke druge lokacije. Mada jos jednom, stvarno mi se nije nikada desilo da sa bilo kog Asus sajta dobijem corupted file.

Doduse, ja sam na 3406 - xxx, a to je nova alkatel centrala, pa mi je ipak malo bolja veza.

stax je napisao(la):
Mozes li mi reci koji program si koristio za skidanje. Ja koristim Flashget.

Flash get zna da se istripuje ponekad i da skine losu arhivu ili cak da odbije skidanje i povezivanje na server... prenesi to nekim drugim programom ili direktno sa save file as...

Heechee je napisao(la):
Flash get zna da se istripuje ponekad i da skine losu arhivu ili cak da odbije skidanje i povezivanje na server... prenesi to nekim drugim programom ili direktno sa save file as...

Hvala, uspesno skinuto.

Vrh Dno