Asus Desktop računar

lukkianno

Flash Drive
Učlanjen(a)
05.09.2021
Poruke
5
Poena
1
Pozdrav svima, razmišljam o kupovini novog računara i u ovom trenutku najinteresantniji mi je - Asus Desktop računar 90PF02S2-M01190 AMD Ryzen 5-5600X/GTX 1660S/8 GB DDR4/512 GB SSD + 1 TB HDD

Zanima me vaše mišljenje i eventualno neki predlog za kupovinu gotove konfiguracije do 1000e ukoliko smatrate da može bolje. Još jedna stvar me zanima, pitao sam ljude iz Tehnomanije koji su proizvođači komponenti i modeli (znam da je ASUS sve što oni prave jer je brand računar) i dobio sam odgovor da "sve komponente su sastavljene zarad konfiguracije, pa Asus i stoji garancijom za njih, nije moguće naći komponente u slobodnoj prodaji". Ne znam koliko je ovo realno i da li neko zna nešto više o ovome, a zanima me zato što bih naknadno dodao još 8GB rama, pa bi mi naravno trebao isti kao što je već unutra.

Komp će mi služiti za gaming i posao, tako da mi u suštini ova konfiguracija radi posao. Svestan sam i da za ove pare može da se sklopi bolja konfiguracija preko mađara ili kupovinom komponenti u različitim prodavnicama ali za to iskreno nemam ni vremena ni živaca.

Hvala svima unapred na odgovorima.
 
Vrh Dno