Šta je novo?

Asus Cerberus slusalice- Da ili Ne

chevu1990

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2014
Poena
245
Moja oprema  
Mobilni telefon
Nord 2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav drugari,

Pretrazivao sam forum, i nisam nista nasao o ovim sluskama, jako mi se svidja dizajn i yt review-ovi kazu da su ok slusalice. Prema ITsvet sajtu gigatron ih ima za 50ak evra dok prvi sledeci za 85evra. Zanima me misljenje nekog strucnijeg od mene, da li vrede tog novca?
Ponavljam estetski mi se jako svidjaju, a u performanse se ne razumem mnogo :)

Znam, osetio sam to na svojoj kozi, ali mi je njihova lista cena isto tako dosta puta pomogla, kazem review slusalica je ok, bar meni kao laiku tako deluje, valjda neko zna nesto vise o tome i moze da mi kaze da li bi bila dobra kupovina, a cenu sam proverio u Gigatronu tacna je kao sto pise na Itsvetu

Definitivno su dobri review-ovi, ali znam da sigurno neko sa foruma poseduje iste te me zanima sta isti kaze da li su dobre za taj novac.
@Nikolaeus hvala na linku, odlican review lepo napisan, mislim da cu ih uzeti

Nek te lepo služe. Napiši ako ih uzmeš i ti neku reč, iskustvo korisnika je ipak jedno a review nešto drugo.

Slobodno uzmi, neces se razocarati. ;)

Eto mene opet, nakon 3godine(8 dana) cekanja slusalice su nakon narucivanja proslog cetvrtka stigle, veliki minus za Gigatron, prvo mi je receno za 2 radna dana, tj ponedeljak, pa onda utorak i saga je trajala do danas, ni izvinite nisam dobio.

E sad zanimljiviji deo o slusalicama.

Zadivljen sam kvalitetom izrade, metal plastificiran u delovima koji se rastezu/pomeraju, mikrofom isto metal, plasticni delovi isto super kvaliteta. A kabl je oblozen pancirom kao kod logitech G500 i boljih miseva.

Sto se tice zvuka nisam neki audioful ali zvuk je je bas cist, i pri skoro max opterecenju. Sto se tica bass-a citao sam da je mglo jace, po meni da je jace, bilo bi prejako, al opet to sam samo ja.

Sluske dolaze lepo upakovane sa dodatno produznim kablom, mikrofonom koji je modularan(skida se) i dodatnim dzekom 2.5 za neke mobilne telefone. Isto tako garancija je 24meseca sto je dovoljno ako riknu da ih zamenim :))

U svakom sl preporuka da kupite ukoliko ste planirali : )

Vrh Dno