Šta je novo?

Asus Blu Ice

jesi razmisljao o hyper tx ili neki zalman ili recimo sonic tower

star i bucan ali izgleda vrh hladi prosecno
hyper tx posle njega ti idu TT big tajfun gemin II ili infinity to ti je nekako logican izbor
ako neces mnogo para da das onda uzmes TX hladjenje za te pare odlicno a ako imas da das 50e onda bolje uzmi nesto od gore navedenih u obzir dolaze i TT sonic tower mozda neki zalman ali mislim da su precenjeni g;edao sam neki test na netu i zalman cpns 9700 je bio ispod gemina II i infinitya

Poslednja izmena:
Bucan jeste to stojii, ali obavi posao i lepo izgledaa

Ali cu ipak razmisliti o prelasku na neki drugi

Hvala na informacijama

star i bucan ali izgleda vrh hladi prosecno
hyper tx posle njega ti idu TT big tajfun gemin II ili infinity to ti je nekako logican izbor
ako neces mnogo para da das onda uzmes TX hladjenje za te pare odlicno a ako imas da das 50e onda bolje uzmi nesto od gore navedenih u obzir dolaze i TT sonic tower mozda neki zalman ali mislim da su precenjeni g;edao sam neki test na netu i zalman cpns 9700 je bio ispod gemina II i infinitya

Gledao sam neke testove za coolere, cak mislim da je neko ovde na forumu postavio link za test 25 coolera i kako sam primetio da ovaj ASUS-ov cooler se najbolje pokazao na testu pored Zalmana i ostalih zvucnih imena

Koji cooler za CPU je nalepsi po vama??? Nesto veliko, nabudzeno.... trenutno imam CM Hyper6 ali menjam mashinu pa ce mi trebati nesto novo...

Najlepsi?:)
Mozda novi ASUS Square (ima dva SQUARE coolera od ASUS-a ne secam se imena novog).
Ali impresivan? Sonic po meni!

Asus blue ice sta??
Jel ima negde ovi novi asusovi kuleri da se nabave??? Stvarno mislim da asus trenutno pravi najlepse coolere..

Asus blue ice sta??
Jel ima negde ovi novi asusovi kuleri da se nabave??? Stvarno mislim da asus trenutno pravi najlepse coolere..

Taj je meni najlepsiiii, lepo dizajniran, lepe plave diodiceee, malo je bucan pri vecim obrtajimaaa aliiiii uvek postoji to ali

Tuniq Tower 120 :eyebrows:
Velik, lep, efikasan

Buduci da je ovo vrlo interesantna tema, otvorio sam novu temu u podforumu "Procesori i kuleri" pod nazivom Najlepsi cooler-i, pa evo prilike da vidimo ko sta voli.
Lakicevic: ostavi slike i komentar na toj temi....
Pozz

da ali kod nas ga nema
nikola ga je dovlacio sa strane i izasao ga je 99e
tako da kod nas nista od toga
ali on kaze da je razlika u odnosu sa TT BT par stepeni tako je meni bar rekao

OK, znam da ga nema kod nas, ali mi samo nije jasno kako ga je izašao 99e, s obzirom da mu je cena negde oko 50, malo je mnogo iznad.

Vrh Dno