Šta je novo?

Asus AX600XT/TD

• Začetnik teme Začetnik teme srki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

srki

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2003
Poena
619
Uzeo sam ovu graficku ali imam jedan problem sa ventilatorom koji mnogo bucan.
Imate li predloga kako da se resi takav problem.
Da li je moguce da se taj ventilator iskljuci ili da se neki drugi postavi.
Pozdrav

Vent na nekom Asusu FX5700 se takodje cuo kada sam prvi put upalio komp, ali nakon dan dva, rada po par sati, izgleda da se "razvrteo", znatno je manje bucan i ne cuje se taj neki klepet koji se cuo kada je prvi put upaljena karta.
Nisam video Asusov X600XT ali mozda je slicna situacija.

Sasa je napisao(la):
Vent na nekom Asusu FX5700 se takodje cuo kada sam prvi put upalio komp, ali nakon dan dva, rada po par sati, izgleda da se "razvrteo", znatno je manje bucan i ne cuje se taj neki klepet koji se cuo kada je prvi put upaljena karta.
Nisam video Asusov X600XT ali mozda je slicna situacija.

I dalje ista prica.Evo i slike kako izgleda.
asus :crash:

Evo resen problem. :banana:
Instalirao sam asus smart doctora i zamislite sta je bilo:ventilator je bio na max.5600rpm.Sada sam ukljucio da se regulise po temp.i sad je 3500 i necuje se.

Sada jos jedno pitanje.Kolika je normalna temp. za ovu kartu? kod mene je sad:
45 Gpu i 48 Ram. Inace u tom smart doctoru imam mogucnost da ukljucim alarm ako je temp.veca od 75 za ram i 90 za gpu.
Pozdrav :,,:

srki je napisao(la):
Evo resen problem. :banana:
Instalirao sam asus smart doctora i zamislite sta je bilo:ventilator je bio na max.5600rpm.Sada sam ukljucio da se regulise po temp.i sad je 3500 i necuje se.

Sada jos jedno pitanje.Kolika je normalna temp. za ovu kartu? kod mene je sad:
45 Gpu i 48 Ram. Inace u tom smart doctoru imam mogucnost da ukljucim alarm ako je temp.veca od 75 za ram i 90 za gpu.
Pozdrav :,,:

Sve dok radi je normalna temperatura. Kada pocne da se blokira/stuca/brlja,... onda mozes da se zabrines.

Nazad
Vrh Dno