Šta je novo?

Asus ATI 3650 256MB DDR3 bestbuy

dj13

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
665
Za sve koji hoce novu grafiku, a bitno im je da ustede Asus ATI 3650 nema rivala.
Mozda dok jos ne padnu cene 8600GT karti, ali za 60+ koji e u svakom slucaju doticni ATI brije. Pre 3650 ima sam Asus 2600PRO 256MB ddr2.
U pitanju je ovaj Asus:
http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=637&l4=0&model=2059&modelmenu=1
Evo nekih karakteristika:
-ATI 3650 u 3DMark 2003 (samo sam njega testirao) daje 30% vece rezultate (13300).
-ATI 3650 na oko uradjen sa kvalitetnijim elektrolitima
-Cooler im je skoro isti ali vrlo efikasan i tih (3650 ima plasticnu nadogradnju za usmeravanje vazduha)
-Sa 3650 stiglo 3 adaptera: DVI-VGA, DVI-HDMI, SVHS-HDTV-TV. Sa 2600PRO nije bilo DVI-HDMI.
Pre kupovine 3650 sam razmisljao o kupovini polovne 7600GT, ili nove 8600GT, 9600GT. Cena polovnog 7600GT 50e je previse po meni. Posto se retko igram odustao sam od 9600GT i u zadnjem trenutku pre kupovine 8600GT se pojavio 3650. Ustedo sam min 25-30e, a dobio slicno + DVI-HDMI adapter.
poz

Jeste odlična kupovina, kao i prethodni Asus 2600, dolazi sa ovim odličnim kulerom koji odlično hladi a jedva da se čuje.

chudno palit neshto usporio sa "ati" serijama....kasni...pa nema vishe sonic serije...

da li bi sa tom karticom radio pes k'o zmaj na rezoluciji 1680? pošto bih igrao uglavnom to

Da.

Mozda dok jos ne padnu cene 8600GT karti, ali za 60+ koji e u svakom slucaju doticni ATI brije.

nije mi jasno gde si video da su 60+ evra, kad su na itsvet.com 75 i 83 TOP verzija...

kad smo vec kod toga, jel vredi ta razlika u ceni za tih 75 MHz procesora, posto je izgleda sve ostalo isto, jer bi i ja kao i BooQy igrao uglavnom samo PES???

nije mi jasno gde si video da su 60+ evra, kad su na itsvet.com 75 i 83 TOP verzija...

kad smo vec kod toga, jel vredi ta razlika u ceni za tih 75 MHz procesora, posto je izgleda sve ostalo isto, jer bi i ja kao i BooQy igrao uglavnom samo PES???
Niko nije spominjao TOP verziju za 60+ nego obicnu. Postoji u Pakomu u VP. Svako ko radi sa njima (a takvih je dosta) mozda nema na lageru ali moze da nabavi. Kartica je sveza i sa obzirom na azurnost firmi i internet izdanja istih mozda i se ne pojavi uskoro. Ako je Pakomova preporucena MP cena 64, to znaci da se moze naci na barem 10 mesta u BG za manje.Verovatno ce se pojaviti i na Pakomovom sajtu uskoro. Po ostalim gradovima u Srbiji je cena veca, ali se verovatno dosta njih drzi preporucenih MP cena. Ako te zanima gde sve moze da se nadje pisi na PM.
poz

Poslednja izmena:
ok je, verovatno net izdanja nisu bila bas azurna, zvao sam par radnji u KG i nasao sam je za 5500, ali sad me zanima dal se isplati ta razlika u ceni izmedju obicne i TOP vezije, posto svejedno moraju da narucuju, da narucim obicnu ili TOP????

ok je, verovatno net izdanja nisu bila bas azurna, zvao sam par radnji u KG i nasao sam je za 5500, ali sad me zanima dal se isplati ta razlika u ceni izmedju obicne i TOP vezije, posto svejedno moraju da narucuju, da narucim obicnu ili TOP????
Ako razlika u ceni nije veca od 500-600din ja bi uzeo TOP (mada vec imam obicnu).

ja sam narucio obicnu, ali su ih zeznuli i poslali samo TOP verziju, tako da sam dobio TOP po ceni obicne :banana: samo jos da prebacim hardove i da instaliram windows, pa ce da vidimo kako radi :smoke: a u ponedeljak ispit :wall::wall:

Jel igra to nešto TOP i gde ima u BG-u za 60-tak evra - izvinjavam se, ali nemam vremena da zivkam a ako je neko već odradio dirty job molim da prosledi info.
Po mogućstvu radnja koja je ok po pitanju garancije - u pitanju je poklon ...

Nazad
Vrh Dno