Pravo da ti kazem,idi na jeftiniju

.Ne kazem ovo bez veze i iz zezanja,vec svaka od njih (barem sto se performansi tice) ce dati skoro pa iste rezultate u radu.
Inace odlicno ce se slagati 6000+ sa njima,mozes da ocekujes solidan OC od 3.2-3.3Ghz sa mozda manjim povecanjem napona(mozda i na def. voltazi).Inace vazno je napomenuti da taj CPU(kao i svi ostali AMDovi) imaju naprednu tehnologiju za cuvanje energije,pa kad ne radis nista i komp sedi u "idle" rezimu,moze da obori frekvenciju i napon za CPU na vrlo niske vrednosti i tako poprilicno smanji potrosnju energije(sa 3GHz i 1.4V za vcore na 1Ghz i 1V za vcore).Cim ga "opteretis" sve se vraca u normalu(promene traju po def. oko 200ms,znaci trenutno

)
Koje cene si nasao za ta dva modela M2N32?
I koju memoriju planiras da kupis?Moja preporuka ti je Corsair VS 667,2x1GB,cas 5.
Poz
PS Ja licno ne bih uzeo ni jednu od te dve vec bih isao na Foxconn-a(nije da tim Asus modelima nesto fali,naprotiv vrlo su dobri,nego ja volim bas ovu Foxconn plocu

) :
MB SocketAM2 nForce590-SLI, Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H PCI-e/DuaDDR2/SATA2/DuGLAN/RAID/SB/2x1394
Cena bi trebala da bude oko 95e u maloprodaji