Šta je novo?

ASUS A9RP i WLAN problem !

ziggy_024

Cenjen
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poena
169
Na gore pomenuti laptop sam posle zamene procesora stavio WINDOWS 7 i od tada imam problema sa WLAN-om i brzinom.
Naime, sa drajverima za WIN7 internet ocajno radi, dok sa drajverima za VISTU net super radi ali imam BSOD-ove cesto.
Ruter za net se nalazi u drugoj sobi, udaljen je nekih 4 m, WLAN chip u laptopu je ATHEROS.
Ima li neko ideju kako da resim problem?

Pokusaj ovo:
Device manager, uninstall wifi, selektuj brisanje drajvera takodje. Restartuj, opet u Device Manager pa desni klik na wifi, update driver, browse location, nadji folder gde si raspakovao. Trebalo bi da radi posle manuelne instalacije.

Ako nece pokusaj da instaliras Vista driver sa "Compatibility" i "run as administrator" podesavanjima, selektuj Compatibility na Vistu.

Za sada rade VISTA drajveri sa COMPATIBILITY VISTA modom. AKo pukne, javljam se :D

Nema potrebe za Windows xp slobodno instaliraj Windows 7 64bit , driver za wifi pronadji preko programa Driver Identifier: http://www.driveridentifier.com/download.php izbacice ti gomilu drajvera ti skini neki koji ima Asus logo evo primera:

Capture.PNG

Besplatna registracija ili prijava preko gmaila je neopodna na sajtu pre skidanja!

Da li ovo radi provereno?
Problem je sto je taj laptop u upotrebi za posao i nemam vremena, ni mogucnosti, da mi ne radi net na njemu par dana.
Pazi, radi on sa WIN 7 drajverima bez BSOD-a ali je odziv net-a ocajan.

Probacu nesto ovih dana, samo da ga otmem zeni ,pa javljam rezultat.

Da li nešto ima u eksternoj varijanti ?

Vrh Dno