Šta je novo?

Asus a9600xt mali Vcore

srle69

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
610
U programu AsusSmartDoctor sa originalnog CD-a prijavljuje mi da je Vcore 1.28v a treba da bude 1.60 +- 0.24v i pise da se obratim Asus vendoru.Kartica je stara 1 mesec i desava mi se od pre 3 dana da mi se gasi komp samo kada pokrenem neki 3d program.Da li je ovo los napon ili je normalan,jer u helpu pise da je ovaj napon razlicit od kartice do kartice?
DR.SRLE

Trebalo bi da bude 1.5V...
Izvadi karticu i probaj je kod nekog ortaka. Ako kod njega bude napon bude normalan verovatno ti nije u redu napajanje ili ploca...

Samo instaliraj neku noviju verziju Smart Doctora i videces da i treba da bude 1.28 ili otprilike toliko. Ne mogu tacno da se setim koliki treba da bude napon nemam vise tu karticu, ali se secam da mi je S.Doctor sa cd-a sto ide uz 9600XT prijavljivao isti problem kao i tebi. Znam da sam samo skinuo novijeg S.Doctora i u njemu video da napon i treba da bude manji bas otprilike takav kakav je i bio...

da u pravu je Alias, samo skini sa asusovog sajta najnoviju verziju smart doctora i sve ce biti u redu.Takodje ces morati da skines sa istog sajta i asusove hiper drive ili tako nesto,zaboravio sam kako se zovu.Njih instaliras pre smart doktora. Videces kako ati objavljuje nove drajvere tako ce i asus objavljivati nove verzije smart doktora i hiper drajva. Inace ja sam do skoro imao tu karticu i stvarno sam prezadovoljan njom. Pozdrav i lepo igranje.

Hvala vam, skinuo sam novog doktora pa cu videti danas,samo mi nije jasno koji su to hiper driveri,nigde na asus sajtu nisam video da pise HIPER, da li su to ovi zadnji sa verzijom 8.08 ?
DR.SRLE

Problem resen,
novi catalyst driver (8.08),novi enchancer driver(1.14) i novi S.Doctor(4.60) i napon po default-u nije 1.60 nego 1.30 sto govori da je napon na mojoj kartici od 1.28v sasvim OK.
Hvala jos jednom,
DR.SRLE

srle69 je napisao(la):
Problem resen,
novi catalyst driver (8.08),novi enchancer driver(1.14) i novi S.Doctor(4.60) i napon po default-u nije 1.60 nego 1.30 sto govori da je napon na mojoj kartici od 1.28v sasvim OK.
Hvala jos jednom,
DR.SRLE

Ja imam jedno pitanjce, posto imam istu karticu interesuje me koji ti napon daje za memoriju jer ja imam nekih problema sa doticnom usljed malih eksperimenata :-devil-:
poz.

Vrh Dno