Šta je novo?

Asus A8v + Amd 64 3200+

Axel

Čuven
Učlanjen(a)
26.09.2002
Poena
660
Ljudi cao,
znam da vam dosadilo to oko ploca, ali evo zadnji put obecavam :d

** Odlucio sam se da menjam plocu i Cpu, pa sam nesto razmisljao da uzmem sledece:

ASUS A8V/DL/WiFi-g S-939 VIA K8T800Pro A64/64FX ++ AMD Athlon 64 3200+ (Socket 939)

** Sa obzirom da sam iz Nisa ogranicen san na MSI i ASUS. Interesuje me sta vi mislite/predlazete ??
(PC koristim za dizajn i za Igre - Ne za Network, za sta je ova ploca namenjena)

Tnx 100x :d

Neces pogresiti sa tom plocom, a to sto je za Network kako ti kazes ne moze da skodi. Doticnu kombinaciju vozi zorz sa foruma, pa ga pitaj za utiske.

OK..Znaci nije lose. A jel ima negde da se kupi AMD Athlon 64 3000+ ?
U Pakomu kazu tek za 2 Meseca dolazi ?!

Misliš u Nišu ili uopšte?
U Beogradu ga ima.
"Tray varijanta", malo ćeš se pomučiti za cooler...
Info na PM.

* Mala ispravka: AMD Athlon 64 3000+ (Socket 939) :D

Poslednja izmena:
Ako je meni upućena ispravka, da skontao sam.
I mislio sam na 939 socket ozirom na ploču...

MSI K8T NEO2-F K8T800Pro/S939/7.1/GBit/SATA RAID

sta misli te o ovoj ploci u odnosu na AV8 Deluxe.

I koja je razlika izmedju Athlon 64 3200+ (D0) I Athlon 64 3200+ (CG)

A zasto si se zaleteo na VIA chipsetove? Mislim, ako njih forsiras oduvek, tj iz nekog licnog razloga onda ok...a li da li si razmisljao o "MSI K8 Neo 2 platinum" ?

Axel je napisao(la):
I koja je razlika izmedju Athlon 64 3200+ (D0) I Athlon 64 3200+ (CG)
Po forumu je pisano da je CG revizija odlicna za overclock... za ovu prvu ne znam.

Poslednja izmena:
Ma ne volim VIA chips. uopste :d Nego mi odgovara cena ove A8V.
A i u opste mi se ne svidja ovaj cooler na Neo 2 platinum. (imam mnogo losa iskustva sa coolerima :D )

Poslednja izmena:
Axel je napisao(la):
Ma ne volim VIA chips. uopste :d Nego mi odgovara cena ove A8V.
A i u opste mi se ne svidja ovaj cooler na Neo 2 platinum. (imam mnogo losa iskustva sa coolerima :D )

MSI Neo2 je odlicna ploca koja zasluzuje svaku preporuku,a kuler se lako da zameniti.BTW,pored nje bolji izbor od gore spomenute A8V je svakako i Epox 9NDA3J koju kod nas moze naci za 105e sto predstavlja odlicnu kupovinu..

Isao sam danas svuda po gradu da kupim Neo2 Platinum .. I nigde je nema u Nisu. Kazu tek za 10-ak dana. Kakav cudan grad, nigde nista nema.

Nazad
Vrh Dno