Sve to naravno radi na 64-bitnoj platformi. Za sada trenutno najbolje resenje je 32 bitni Windows, sto se drajvera tice nema nikakvih problema. A sto se tice 64-bitnog Windowsa nadam se da ce jos malo proci vremena dok se ne sredi situacija (najvise zbog podrske drajvera) kao i izlazak vecine programa u svojoj 64-bitnoj verziji, pa ce tek onda 64-bitni procesori biti u svom pravom svetlu.Dejan1972 je napisao(la):Mene zanima dali rade tv kartice i skystar 2 na tim 64 bitnim cudima?Ima li drajvera za njih i dali radi 32bitni windows xp na 64 binoj konfiguraciji.Kakva je situacija sa ostalim hardware-om tj. drajverima za zvuk itd.?Totalni sam neznalica po ovom pitanju pa ako neko ima iskustva molio bih da odgovori i pomogne u nekim savetima i meni i drugim buducim vlasnicima 64bit :wave:
Mislim da u tom slucaju nema dvoumljenja, zaista Asusova ploca nema sta da trazi pored DFI, ali opet potrebe i ukusi svakog od nas su razliciti. Pa prema tome, sam ces doneti odluku. Ukratko, Asus ili DFI? DFI, naravno!ceta je napisao(la):dvoumim se izmedju ove ploce i DFI n force 4. Interesuje me da li se asusova ploca pojavila u prodaji i kolika je cena. Obe su s939 n force 4 pa me interesuje iskustvo drugih. Pozdrav
verovatno je mislio na dfi DAGF koja kosta 100eur cirka.GIGAFAN je napisao(la):A8N-E kosta 100-115evra,a DFI ultra-d 147-153evra.Pa ko voli nek izvoli dati 50e vise za dfi.
Skystar 2 probao sam na DFI LP NF4 SLI i radi bez problema. Naravno da radi 32-bit windows na A64, kao i svi do sada pisani x86 programi.Dejan1972 je napisao(la):Mene zanima dali rade tv kartice i skystar 2 na tim 64 bitnim cudima?Ima li drajvera za njih i dali radi 32bitni windows xp na 64 binoj konfiguraciji.Kakva je situacija sa ostalim hardware-om tj. drajverima za zvuk itd.?Totalni sam neznalica po ovom pitanju pa ako neko ima iskustva molio bih da odgovori i pomogne u nekim savetima i meni i drugim buducim vlasnicima 64bit :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari