Šta je novo?

Asus A7V8X-X Audio Driver - Problem!

ZESTONE

Slavan
Učlanjen(a)
09.04.2007
Poena
301
Instaliran je potpuno svez sistem i kada sam krenuo sa instalacijom AC97 drivera, prilikom instalacije mi se resetuje komp, i tako jedno 10x zaredom (cisto da se zna da nije slucajnost). Uzimao sam drajver sa raznih strana, tako da otpada mogucnost da je do drajvera. Menjao sam napajanje i sve je isto. Sumnjam na plocu, ali trenutno nemam neku slicnu da je zamenim i da probam. Jel ima neko neki savet ili iskustvo sa ovim problemom? Hvala unapred!

Da nisi pre toga instalirao neku TV karticu, modem ili nesto slicno? Imao sam plocu davno ali mi nije pravila problema pa mi jedino ovo trenutno pada na pamet.

Poslednja izmena:
nisam tv kartu, nema je. ali mozda modem pravi problem, mada sumnjam. probacu da ga izvadim. hvala na predlogu.

I obavezno deinstaliraj sve vezano za njega

ma stavio sam da se instalira ceo sistem ispocetka, a prethodno sam ga odstranio iz kompa.

Imao sam isti problem sa driverom.
Koliko se secam resen je tako sto sam skinuo driver sa Asusovog site-a

Probaj najpre sve da sklonis iz PCI slotova i da instaliras poslednju verziju drajvera sa sajta asusa.Ako to ne pomogne probaj sa poslednjom verzijom bios updejta.Ako ni to ne pomogne,moguce da je pocela ploca da brljavi.Javi se,pozdrav.;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno