Šta je novo?

ASUS A7V8X-X,AMD 2500+ i HP1020 nerade

Kamenni

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2005
Poena
309
Pozdrav svima!
Imam problem koji mi se prvi put desava. Racunar: ASUS A7V8X-X,AMD Athlon 2500+,1GB ram,80GB,.... Stampac HP DJ 1020, nov. Stampac se sasvim normalno instalira i sve ostalo, ali nece da stampa. Pokusao sam sa vise instalacija drajvera i brisanja istih, preinstaliran Windows, ali opet nista,nece! Ostali stampaci kao Lexmark, Samsung 1510,1710 rade savrseno na tom racunaru, ali ovj HP1020 nikako, a taj isti HP1020 sasvim normalno radi na drugim racunarima, sa potpuno istim kablovima!
Neverovatno!
Ako je neko imao slicnih problema molio bih da mi pomogne!
Hvala unapred!!!

Da probam: HP ima suludu proceduru instalacije štampača, koja zahteva da se štampač priključi nakon prvog dela instalacije drajvera. Meni se često dešavalo da to previdim, i posledica je upravo ovo što se tebi dešava. Dakle, otkači laser sa mašine, pokreni instalaciju drajvera, pa kada te pita tj. zatraži da priključiš štampač, poslušaj.

Trebalo bi da sve proradi kako treba.

Hvala na pokusaju, ali nije mi prvi put da instaliram stampac, sve varijante sam isprobao, nema sanse. HP1010 je instalirao bez ikakvih problema i radi odlicno, ali 1020 nema sanse. On je instaliran, ali nece da stampa!

Vrh Dno