Šta je novo?

ASUS A7V266-E MB Monitoring

Baki EGW

Čuven
Učlanjen(a)
10.10.2000
Poena
609
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam navedenu plocu sa Duronom 700@XXXX i Hardware monitoring mi radi samo u Biosu,dok u Win 98SE kaze da ne moze da nadje neki LM Control Procedure.
BTW soket nema klasicnu sondu za merenje temp. i koliko znam stari Duron nema ugradjenu temp. sondu sebi(ili mozda ima) ? ali kako onda uspeva da iscita iz biosa meni nije jasno.
Ajde ako neko zna kako da namestim ovo cudo!

Zar je moguce da niko nema ovu plocu?

Baki EGW je napisao(la):
Zar je moguce da niko nema ovu plocu?

Imam ja ali ti zaista ne mogu pomoci posto nemam iskustvo sa Duronom. Ja sam u nju stavio T-bird 1600+ i merim t sa Asus probe-om i sve sljaka tika taka. Jedino da probas da svuces sa Asusovog sajta noviju verziju programa Probe.
:(

Baki EGW je napisao(la):
Imam navedenu plocu sa Duronom 700@XXXX i Hardware monitoring mi radi samo u Biosu,dok u Win 98SE kaze da ne moze da nadje neki LM Control Procedure.
BTW soket nema klasicnu sondu za merenje temp. i koliko znam stari Duron nema ugradjenu temp. sondu sebi(ili mozda ima) ? ali kako onda uspeva da iscita iz biosa meni nije jasno.
Ajde ako neko zna kako da namestim ovo cudo!

krajnje zanimljiva kombinacija...DURON i ploca od 350 DM...

SaS je napisao(la):
Imam ja ali ti zaista ne mogu pomoci posto nemam iskustvo sa Duronom. Ja sam u nju stavio T-bird 1600+ i merim t sa Asus probe-om i sve sljaka tika taka. Jedino da probas da svuces sa Asusovog sajta noviju verziju programa Probe.
:(
Imam bas istu kombinaciju :) , reci molim te koliku ti temperaturu meri na procesoru ? I sa kojim cooler-om ?
Mislim da ploca laze debelo, meni prijavljuje 48-51 stepen u leru zavisno od cooler-a, a 1600+ sam probao ranije na Epox plocama, i temeratura je bila barem toboz barem 5-6 stepeni niza.Inace, probao sam dva komada procesora,misleci da me mozda ne zeza CPU, ali ista stvar...

Imam doticnu plocu, a procesor je A XP 1800+, i temperatura
nepada ispod 45 i to na otvorenom kucistu, a kad ga nagazim ide i preko 53, a cooler je GW wbk38, kad dogura do 53 ukljucujem sobni ventilator koji je vertikalan tacno visine big tower kucista i onda temperatura sidje na 48, to je recimo kad konvertujem neki divx. Tu je malo kriv i Asus. Ako ti Probe neradi
stavi Ipanel pa sa njega ocitavaj temperaturu ... mada neznam zasto ti nebi radio

Probao sam i novi ASUS Probe i opet nece, ali je interesantno da Sandra pokazuje temp. i sve ostalo (verovatno iz bios-a).
Ali mene opet interesuje kako uopste i bios ocitava temp. ako Duron nema ugradjenu sondu?

Re: Re: ASUS A7V266-E MB Monitoring

intel je napisao(la):
krajnje zanimljiva kombinacija...DURON i ploca od 350 DM...
Ma sta god da ubodes na ovu plocu(makar i stari Duron) razbija konkurenciju od koje si sastavio Nic.

Nazad
Vrh Dno