massive
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.09.2002
- Poena
- 619
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
pozdrav svima.
kupio sam Asus A7S333 i Duron 1200. to je [ploca sa Sis745 chipsetom.
tu je jos , Ge Froce2MX400 DDR (Eagle), NCP 256MB DDR, HDD Maxtor 40GB 7200.... napajanje je od 300W (ne secam se ko je proizvodjac, ali je sve u crno sivo srebrnom kucistu kojih ima u AdaComputersu).
instalirao sam WinXp i SP1 i sve drajvere (prvo za grafiku a potom one na SiS CD-u).
mashina ispada iz bilo koje 3d igre (sem iz Quake3), a ponekad ispadne iy DiVX filma. dakle , samo pukne program ali OS i dalje radi nesmetano.
:rocket:
kuler na procesoru je DrThermal (?), jer nije bilo drugih.
Asus probe javlja temperaturu u praznom hodu 41 C, a kod igara oko 51C.
pored ove mashine imam i TBredB OC na 2000MHz + Raptor Cool, i temperatura je uvek u rasponu od 36C do 41C pod punim opterecenjem.
ova kombinacija radi na KT3Ultra ploci (MSI).
ah, da... instalirao sam i Win98 i tu se desavaju iste stvari.
da nije graficka karta?
hvala na bilo kakvoj pomoci:wave;
kupio sam Asus A7S333 i Duron 1200. to je [ploca sa Sis745 chipsetom.
tu je jos , Ge Froce2MX400 DDR (Eagle), NCP 256MB DDR, HDD Maxtor 40GB 7200.... napajanje je od 300W (ne secam se ko je proizvodjac, ali je sve u crno sivo srebrnom kucistu kojih ima u AdaComputersu).
instalirao sam WinXp i SP1 i sve drajvere (prvo za grafiku a potom one na SiS CD-u).
mashina ispada iz bilo koje 3d igre (sem iz Quake3), a ponekad ispadne iy DiVX filma. dakle , samo pukne program ali OS i dalje radi nesmetano.
:rocket:
kuler na procesoru je DrThermal (?), jer nije bilo drugih.
Asus probe javlja temperaturu u praznom hodu 41 C, a kod igara oko 51C.
pored ove mashine imam i TBredB OC na 2000MHz + Raptor Cool, i temperatura je uvek u rasponu od 36C do 41C pod punim opterecenjem.
ova kombinacija radi na KT3Ultra ploci (MSI).
ah, da... instalirao sam i Win98 i tu se desavaju iste stvari.
da nije graficka karta?
hvala na bilo kakvoj pomoci:wave;