Šta je novo?

Asus A7N8X Pomagajte

dims

Čuven
Učlanjen(a)
21.03.2002
Poena
604
Posle dugog većanja kupio sam ovu ploču (Asus A7N8X) i T-Bred-a (B)1700+, imam 256MB DDR a komp mi se guši. Ima li neko savet ili bilo šta što može da pomogne? Unapred zahvalan . Da li može da ga guši hard disk (stari) Maxtor 40 G na 5400? Ima li neko ideju šta može biti problem? Podešavanja u biosu su OK (ista konfiguracija radi OK kod jednog druga, ali on ima više memorije i disk na 7200) :?: :!: :rolleyes:

Da li bi mogao malo konkretnije da opises sta to znaci "gusi"?
Da li se koci, sporo radi...

......(ista konfiguracija radi OK kod jednog druga, ali on ima više memorije i disk na 7200) .......
Eto, sam si dao odgovor... Pogotovo ako je operativni sistem WinXP...

Ja sam imao celeron 1700 i 256mb 2100 i sve je letelo, nesto drugo tu ne stima...

Gusenje....

Ja imam istu plocu, samo u Deluxe varijanti, i Palomino XP1700 i u pocetku sa takodje 256 DDR333 memorije mi se desavalo gusenje kompa, previse burlanja po disku, zastajkivanja pri ucitavanju bilo cega, sporo iscrtavanje ikonica na desktop itd... od hardova imam ih i na 7200 i na 5400 to ne verujem da je uzrok gusenja....

Problem je nestao dodavanjem RAM-a

Sad sa 2x512 Samsung DDR400 leti ko "nenormalan"....

Pozdrav ;)

Guši- znači da ponekad u ekspoloreru očita HD OK a ponekad traje par sekundi. S vremena na vreme i pointer miša zastane. U wordu , ponekad kucam slova a dobijem ih na ekranu sekund kasnije. itd...
Sve u svemu hvala svima i izgleda da je lek nova memorija.

A da li si ti tu memoriju "gurnuo" u pravi slot? Ako koristis jedan cip (single kanal), onda pazi gde ga stavljas... Probaj da stavis u onaj slot "preko puta".

Vrh Dno