Šta je novo?

Asus A7N266-VM i 7600GT AGP

Ypsilon

Slavan
Učlanjen(a)
03.03.2007
Poena
319
Da li bi 7600GT mogao uopste da radi na mojoj ploci sa obzirom da moja ploca ima AGP4x, cuo sam neke price da moze da crkne graficka ili ploca ako ako to nije uskladjeno? Drugo pitanje je sta bih dobio i koliko ako bih ubacio tu karticu na vec postojecu konfiguraciju?

Da, radila bi bez problema sto se tice ploce.

Sto se tice napajanja, ne znam koje ims ali ako je "Neko bezveze" kao i kuciste, sasvim je verovatno da ce ti trebati bolje.

Dobio bi dosta, imas 768 rama sto je i podnosljivo, mada cpu i ploca........ Ne bi mogao da je iskoristis skroz.

Pitanje je koliko je zamena VGA uopste isplativa pogotovu sto je AGP model.

Komp ti je zreo za upgrade i mislim da bi bilo najbolje resenje da prikupis malo vise para i prodas taj i kupis novi komp. Mozes veoma dobru konfu da sklopis za mali cash, a i ne moras sve da menjas.... (Napajanje je sigurno za menjanje).

Ne moze to dobro da ti radi sigurno. 7600gt ce sigurno biti neiskoristena zbog jadnog atlona XP imao sam slicnu plocu asus 266-c sa 1900+ i bacala je 1200 3dmarkova sada ista grafa mi baca 1750. A ova moja grafa i 7600gt su nebo i zemlja dakle to bi bile bacene pare. Menjaj proc i plocu i uzmi pci-e obavezno ima polovno povoljno nemoj da se patis ko ja sa agp!

Ubacio sam u moju masinu 7600GT i nije htela da radi, tj. htela je da radi ali cim podignem rezoluciju u win-u preko 640x480 ugasi mi se monitor (predje u standby). E sad sve sam probao i menjao sam napajanje i smanjivao hercazu monitora i ne znam ni ja sta sve nisam i jednostavno nije htela da radi. Ja ipak mislim da je moja ploca previse stara za 7600GT i da jednostavno ne moze da radi, ali ako neko ima neki predlog on je uvek dobrodosao.

Update BIOS-a.

Koje si napajanje stavljao? Koji je proizvodjac VGA?

Poslednja izmena:
Update BIOS-a.

Koje si napajanje stavljao? Koji je proizvodjac VGA?

Stavljao sam napajanje cooler master 380W, i graficka je Galaxy 7600GT agp! Ako mislis da je do BIOS-a, moze malo objasnjenje kako se update-uje, jer to nisam nikad radio.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno