DrinkingPriest
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.08.2002
- Poena
- 604
Problem je sledeci: posle jedno 10 minuta rada u windowsu (gledanje filma, igranje igrice), sistem se zablokira i cuje se neprekidno pistanje na sistemskom zvucniku. Temeratura procesora (u BIOS-u) je oko 62-65 stepeni, sistema 35-40 stepeni. U windowsu nisam uspeo da ocitam temperaturu, jer nemam disk od ploce, a probao sam sa Aida32, nije uspeo da ocita temperaturu. U kucistu ima jos jedan ventilator (koji izbacuje vazduh). Da li je ovo zbog pregrevanja ili je nesto drugo u pitanju? I da li neko zna neki programcic koji bi uspeo da ocita temeraturu sa ove ploce?
Konfiguracija: procesor na 1.41 Ghz, DDR 2x256, VGA Hecrules 3D Prophet III...cooloer je Titan, ali ne znam koji model tacno, nisam ga skidao. Radi na 3500 o/m u proseku.
U BIOS-u postoji opcija da se iskljuci merenje temerature procesora, ali ne znam koja je gornja granica izdrzljivosti procesora, da ne dozivi toplotni udar
Konfiguracija: procesor na 1.41 Ghz, DDR 2x256, VGA Hecrules 3D Prophet III...cooloer je Titan, ali ne znam koji model tacno, nisam ga skidao. Radi na 3500 o/m u proseku.
U BIOS-u postoji opcija da se iskljuci merenje temerature procesora, ali ne znam koja je gornja granica izdrzljivosti procesora, da ne dozivi toplotni udar