Šta je novo?

asus a52jr-sx268

ironman2

Cenjen
Učlanjen(a)
06.02.2011
Poena
159
imam ovaj model nepunih mesec dana i primetio sam da ventilator vrti na 2200rpm (mereno SPEEDFAN-om) da li je to normalno posto temperatura CPU ide do 50C,ponekad i do 55 ali se to retko desava?
ko ima ovakav model molio bih ga da mi odgovori .

HVALA!

Sta tu ima da se pise? Pitanje je da li je normalno da procesor ide do 55C? Odgovor je da je to smesno mala temp...

Neznam sta tebi tu konkretno smeta buka ili temperatura? Za temperaturu nema sta da brines ako ti je procesor na 55C pod opterecenjem...

EDIT: Mada i na tih 2200rpm nije neka ogromna buka valjda...

Poslednja izmena:
cuje se samo kada mu se priblizim,ali pre se uopste nije cuo,tako se cuje od kada sam igrao nfs hot persuit 2,ne bi trebalo to da pravi neki problem!?

ma sve je u najboljem redu, uzivaj, nema oko cega da brines...

interesuje me jos i zasto on vrti i kada to nije potrebno,tj. ponekad izbacuje hladan vazduh i temp je oko 45-48C on tad ne bi trebalo da vrti ?

Sto se opterecujes sa glupostima?Laptop ti savrseno radi!Kad ti temperatura kad upalis laptop bude oko 75-90 stepeni onda treba da razmisljas o ciscenju ili menjanju paste.Do tad nemoj da brines o glupostima.Normalno je da ti bude temperatura 45-55 stepeni.Normalno je i do 65.Laptop procesori su vrlo izdrzljivi i operativna temperatura im ide i to 100 stepeni.Medjutim kad temperatura u idle bude 20 ili 30 stepeni vecna od normalne onda se greje jako i chipset i grafika sto nije dobro.Zato sam ti rekao da kad ti bude 75-90 da onda razmisljas o ciscenju i menjanju paste.A broj obrtaja je isto nevazan za tebe.Koliko mu treba on radi.Moj radi skoro uvek na 3000 obrtaja.I sta sad?Da panicim?Pa toliko radi od kako sam ga kupio i nista mu ne fali.Mani se druze gluposti.Uzivaj u racunaru :)

Nazad
Vrh Dno