Šta je novo?

Asus A vs K serija

Jedine razlike izmedju A i K serije su u bojama (K uglavnom smedja, A siva), u pozadinskom osvetljenju ekrana (na K je CCFL a na A bolje LED) i u tastaturi - na K seriji chiclet tastature, na A standardne, koje ASUS u svojim reklamnim materijalima opisuje kao Wave keyboards, sto mi bas nije jasno zasto... Mozda jer se malo uvijaju pri kucanju... :D Inace, isto kuciste.

Sto se ta dva modela tice, koliko vidim, A ima malo jaci procesor i vise graficke memorije, ali recimo nema VGA (ili tu samo ne pise) i nema gigabitni LAN, ako ti je to uopste bitno... Moj izbor bio bio A. Svakako ti savetujem da skoknes do Laptop*entra i zamolis ih da vidis racunare, izuzetno su usluzni i siguran sam da ce pomoci maximalno. Po mom misljenju, uz Em*i, najbolja radnja u Srbiji.

Sta znaci nema vga? Zar nema kako pise: Grafika : ATi Mobility Radeon HD 5470, 1GB GDDR3?

VGA izlaz... stari adapter za CRT monitor.

Iz opisa sa asus sajta stoji da ima 1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor to je valjda to. A i 9va tastatura mi deluje udobnije... Valjda necu da se zeznem ako uzmem ovaj A52 :(

Iz opisa sa asus sajta stoji da ima 1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor to je valjda to. A i 9va tastatura mi deluje udobnije... Valjda necu da se zeznem ako uzmem ovaj A52 :(

Sto se hardvera i pouzdanosti tice, sigurno neces ni sa jednim. Sto se spoljasnjosti tice, kazem ti - idi i vidi pa onda biraj! :)

A serija je teoretski ispod K serije. Ali u zadnje vreme prema karakteristikama ali i kak oje odrađena sve se menja

Video ga licno i odlican model cak se dobija i torba uz njega .Danas sam odveo drugaricu da kupi i stvarno je extra,A momci koji rade su skroz ok veoma ljubazni i uvek su spremni da pomognu, doduse vec me znaju jer stalno nesto kod njih kupujem (dosadjujem) .

Uzeo sam ovaj A ;). Laptop je odlican, ali odlican za tu cenu (i torba je extra :)) Tastatura je super sto mi je bitno jer nonstop stancam code ;) Monitor daje cistu, lepu sliku. I naravno hardware trpi milion programa bez problema. Definitivno se ne kajem. Hvala na savetima :)

Nazad
Vrh Dno