Šta je novo?

Asus 8600GT Silent 256MB GDDR3

RecklessLife

Cenjen
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poena
169
Imam problem sa ovom grafickom.

Kupio sam je danas i ne ponasa se dobro sa M2N SLI DELUXE - Asus.

Naime, restartuje bios podesavanja na defoult sama, nekada nece uopste da baci sliku, pa pisti: "bi-bi-bi-bip', valjda je to da je memorija neispravna, ali to nije istina...

Cim ubacim drugu graficku, sve proradi savrseno.

Ako je neko imao ovaj problem, bio bih mu zahvalan da mi sto pre odgovori jer planiram da zovem lika od koga sam je uzeo, ako ne postoji resenje.

Da napomenem da postoje momenti kada graficka sasvim uredno digne sistem, cak rade i igrice(probao sam).

Odmah posle restarta ili gasenja PC-a, javlja se gore pomenuti problem.

Poslednja izmena:
Probaj da ocisti kontakte na kartici ili vracaj kartu dok je to jos sveza kupovina....

Obavezno vrati ,cim se cuje tri puta bi bi bi bippppp znak da je kartica mrtva :ppPpP

Imam problem sa ovom kartom. Ubacio sam je u komp i normalno se upali i pokrene system. Ali joj je slika sva u nekim linijama i kockama, bilo gde da udjem. Pitao sam jednog druga sto radi u servisu i rekao mi je da postoji mogucnost da je u pitanju graficka memorija ili graficki procesor. Ja sam cuo jos ranije da su se neke kartice ozivljavale tako sto su se stavljale u rernu i pekle :zgran:. Pa ako moze neko da mi kaze, sta je najbolje da uradim, da li rerna, servis ili kontejner? :)

Ako je pod garancijom/imas mogucnost da je vratis, onda obavezno uradi to.
Ako nije, mozes da pokusas sa rernom, ali je 99% otisla memorija na grafickoj. "Pecenjem" su ljudi ozivljavali skroz mrtve grafe, za ostalo ne znam.
Fora je utome da se lemovi usled hladjenja i grejanja jednom samo prekinu, i onda se grejanjem u rerni lemovi opet spoje. Ovde verovatno nema sta da se spaja, sve je na svom mestu :(

Poslednja izmena:
Nemam garanciju. :S:

A memorija se na njoj ne moze zameniti?

Vrh Dno