Šta je novo?

asus 6200 volt-mod pitanje?

EMRAX

Slavan
Učlanjen(a)
30.01.2006
Poena
319
:wave: Imam asusa 6200 GE,uspesno otljucanu 8 pajpa,klokovanu mem 700 Mhz,gpu 400 Mhz.Kartica radi potpuno stabilno, 3DMark 63oo poena,mislim da je to sasvim ok!?Imam pitanje,taj gpu moze da radi jos brze ,medjutim napon u biosu se ne moze menjati kao kod 6600 gt kartica,da li neko zna gde mogu naci uputstvo za volt mod bas za ovu karticu AGP variajanta?Hvala unapred :type: :eyebrows:

Da li si probao neki drugi bios? Ja bih prvo to uradio pre nekog volt mod-a. Imas u threadu Asus N6200GE okacen bios koji sam "doradio" i picio na cinimi se 570 za gpu. Samo da naglasim da je u pitanju agp da ne bude iznenadjenja posle :) .

Ma obavezno bios menjaj prvo,dobishe 99% vece klokove za gpu jedino ako taj tvoj NV43 nezeli da postane brzi :)!Volt modove ostavi za kraj ako jurish neku rang listu a vm sam po sebi moze da bude jako opasan ako 100% neznash shta radish!
Poz

Probao sam da modifikujem original bios sa vrednostima 400-700mhz, i tako mi radi,nisam uspeo da ubacim neki drugi bios,pogledacu,hvala

EMRAX je napisao(la):
Probao sam da modifikujem original bios sa vrednostima 400-700mhz, i tako mi radi,nisam uspeo da ubacim neki drugi bios,pogledacu,hvala

Nije poenta menjati Freqvencije u BIOS-u već Voltaže!
Probaj NiBiTor, to je BIOS editor ali se prethodno malo edukuj ovde na forumu, ima dosta thread-ova i o flasfovanju BIOS-a i o modifikaciji a i o samim GF6200... ;)

Probao sam NiBiTor,u originalnom biosu nemam opciju da menjam voltazu,to mi nije jasno?probao sma da flashujem mod. bios od ExR-a,maislim da je od 6600,ali mi nvflash prijavljuje - gpu mismatch,unknow board ID? jednom sam probao neki drugi bios,imao sam istu poruku i kartica je bila mrtva!jedva sam je vratio u Zivot...

Vrh Dno