Šta je novo?

Asus 4890 formula problem

• Začetnik teme Začetnik teme hunder
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U redu, al sta je onda? 😛 Drajveri? Mozda losa instalacija Win-a?
Aj sad da pitam: da li windowsow aero utice na performanse u igrama?

A da me ne kolje oval nvidia chipset na ploci gigabite GA-M56S-S3

Ma nije to toliko "klanje", receno je da je procesor usko grlo. Interesantno je sto u XP-u dobijas veci FPS nego u 7-ici i to za citavih 15 frejmova 🙂

Nije interesantno nego realno. Vista i Win 7 su glomazni i truli operat. sistemi.

Poslednja izmena:
ma ljudi nebitno je koji je OS ja dobijam 50% losije rezultate od realnih.ovo moze samo da bude hardversko neslaganje.ako je malo za ove igrice dualcore na 2.6mhz onda *** necu ih ni igrati

A da me ne kolje oval nvidia chipset na ploci gigabite GA-M56S-S3

1. Mislim da ti je odgovoreno vec vise puta, ali... Ajde sad kad lepo imas te rezultate vidi dal se nesto menja kad klokujes proc (pod uslovom da su ti rezultati sa procom na default). Mada, trebalo da ga pristojno kloknes da bi se to osetilo, ali bar par fps-a bi sigurno trebalo da dobijes.
2. Mozes jos da pustis task manager da radi dok igras npr far cry 2 i da posle pogledas koliko je zauzece proc-a i ram-a. Tako vidis sta se muci i...there`s your problem! BTW ako je ram na 1.7GB da znas da fali.
3. Takodje mislim da ti je sve ispravno ukljucujuci i grafu. Nadji nekog sa jacom makinom pa odnesi svoju grafu da vidis kako se ponasa
4. Itd, itd...

promenio procesor i plocu 🙂))
amd x2 550be
ga-ma790x-ud4
otkljucan b50 sva 4 rade stabilno na 3423mhz a razlika je... 🙂
konacno da se igram ko covek

Mašala 🙂

Nazad
Vrh Dno