Šta je novo?

Asus 4850 pitanjce?

jafazec

Slavan
Učlanjen(a)
02.04.2007
Poena
320
Elem,porucih konfig,ali im nisam naglasio koju Asus4850 zelim pa im je to napravilo zbrku,i cekali su 2 dana da mi jave da im je to problem..strasno:S..Tamo u radnji imaju kazu 2 modela,oba 512 ram ddr3 memorija,ali jedan ima nesto vise fabricke clockove i on je skuplji za oko 1000din.9mozda ima i dual slot cooler,oni ne znaju:( )
Takodje,interesuje me da li asus ima dual slot cooler?Da li se na dual slot coolerima moze menjati broj obrtaja kulera kao sto moze na signle slot kartama?
Kakva je uopsteno asus 4850?Pozdrav!

Poslednja izmena:
E hvala na odgovoru.Ali,to sam i sam nasao..Mene je prevashodno zanimalo da li se isplati uzeti ovaj TOP model ili i nije tolika neka razlika?Da li se broj obrtaja na dual slot cooleru moze regulisati?Jer negde procitah da je neko imao problema sa tim..

Naravno da je bolje uzeti TOP a to za kuler cesh morati da pitash nekog ko ima tu kartu...

Evo iz "prve ruke" u vezi kulera.
Imam ASUS EAH4850 TOP na kom je Glaciator.
Nemas sta da razmisljas u vezi ove grafike i kulera koji je veoma tih. Broj obrtaja se moze mijenjati rucno ili to prepustis da se to obavlja automatski (ASUS SmartDoctor npr.) Podesis na npr. 40% i postavis da se broj obrtaja mijenja u zavisnosti od temperature i zaboravis na to.

Ja da sad kupujem, uzeo bi tu verziju bez "TOP" sufiksa i ustedio koju kintu. Mislim da i ta verzija moze 680MHz za GPU, a i memorija moze vise. Ja sam uzeo TOP jer sam je platio 120Eura, doduse bez garancije.
Koju god da uzmes, uzivaj.

:wave:

Evo dodatnih info iz prve ruke ;)

I ova što nije TOP ima Glaciator kuler, bar ove kartice koje su uvežene u poslednjoj nabavci. A ne može da škodi da prodavac proveri, pošto je to jasno naglašeno i na samoj kutiji pa se može videti bez važenja kartice iz iste.
I kod ove se naravno može regulisati broj obrtaja ventilatora, a potvrđujem da je kartica izuzetno tiha.

Nazad
Vrh Dno