Šta je novo?

Asus 193S - Ima li ko?

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
815
poz. mislio sam da uzmem neki tft 19" ili 20" i malopre sam bio u prodavnici i radnica koju inace znam mi je preporucila neki ASUS 193S 19" 5ms 850:1. Kaze ide kao alva. Kosta 13300 dinara. Jel ima nekoo ovaj monitor ili ako neko zna nesto vise o njemu. Dobra je cena pa me zanima kakav je kvalitet.

Pa ja imam VW193D ima isto kontrast 850:1 / 5ms i velichina mu je 19"...... Nema DVI...
Posle CRT-a od 17 incha ja sam prezadovoljan ovim ASUS-om kako u gledanju filmova sa Sky Star 2 tako i sa igrama.....

:wave:

U svim domacim specifikacijama kaze da ima DVI ali izgleda da ipak nema. Generalno se razmisljam izmedju njega i Samsunga 206bw. Jeste da nisu u istoj klasi, ali eto, izmedju toga se razmisljam. Ali ipak je ovaj Asus za 100e jeftiniji. I jace. Pitanje je samo da li je za toliko i losiji.

imam ja ASUS 193D vec mesec dana i mogu reci da je sasvim dobar monitor za te pare, kada sam upalio monitor prvi put nisam imao sta da podesavam boje su extra nema mrtvaka nema duhova ali ima pozadinskog svetla primecuje se samo kada gledam neki tamniji film, inace sasvim sam zadovoljan monitorom

Uzeo sam danas VW193D. I ja sam zadovoljan. :)

Moze da prikaze sliku u 4:3 i 5:4 formatu bez razvlacenja.

moj sliku prikazuje isuvise sveeetlo! Da mi je da kontrolisem gammu na njemu, jel zna neko kako aktiviram opcije 'color saturation' i 'color skin tone', mozda to pomogne.

recimo linija koja razdvaja deo sa drvetom foldera od dela sa sadrzajem foldera u windows exploreru se uopste ne vidi, a znam da postoji! :trust: bezveze

pomoc?

Vrh Dno