Šta je novo?

ASUS 19" wide vwd193s

Slika je mutnija.

Ako si video neku akciju u Metrou, ne zanosi se, i onako kad odeš, šta god da je bilo na akciji se "rasprodalo"...

I sta bi na kraju? Da li si pazario monitor i kakvi su utisci?

Pa to nije slučaj danas i sa monitorima, to je slučaj uvek i sa svim stvarima koje stave na akciju.

ja sam ga kupio (to jest uzeo sam 3 monitora, ne samo sebi) na prosloj akciji, bio je 13000, ima mozda mesec dana, ne znam da li sam ja maler ili sta ali sva 3 su imala po 2,3 bed pixela :((( zvao sam tamo gde je garancija sta vec, ne tolerisu nikakvu zamenu do 5 bed pixela tako da mogu da se pozdravim, sva sreca pa mi je puko $%#% i uzeo lg 22" a ovaj asusov mi sluzi kao pomocno djubre, sta da vam kazem, procenite sami iz ovog posta dal treba uzimati stvari u metrou, i jos na akciji

pozdrav

Poslednja izmena:
otisao sam u 2 sata popodne i do tada su svi monitori rasprodati (video sam jednog koji ih he odne 20-ak)...***,too late...kupio sam philips 19" umesto toga...znao sam da sam trebao da idem ujutru,ali gledajuci da kasd su god bile akcije sam i posle par dana nalazio,nisam racunao da ce ovako brzo da se rasproda... :zgran:

eto vidis bolje sto si zakasnio sad bi i ti imao monitor sa jedno 2,3 komada.ovako uzivaj:type:

Ja sam ovo sr*nje uzeo jer sam video da ga svi uzimaju - a naisao sam bas na vreme, odma se razgrabilo. Dao sam ga bratu da se igra. Vredi sigurno 9700 pa makar imao i bed pixel. Valjda ce u ponedeljak da dobiju jos !?

Vrh Dno