SOCOM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.10.2004
- Poena
- 745
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 1600AF (Pinnacle Ridge)
- Matična ploča
- Gigabyte 450 AORUS M
- RAM
- Kingston HyperX Fury DDR4 3200 2x8GB
- GPU
- XFX RX6600
- Storage
- M2 Kingston 256GB; SSD Kingston 256GB; SSD Kingston 480GB, HDD Seagate Barracuda 2TB.
- Zvuk
- Inetgrisan
- PSU
- Chieftec Element 700W
- Kućište
- Prastaro
- Monitor
- LG 24"
- Miš & tastatura
- A4 i Gigabyte
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Pozdrav ljudi.
Još jedna tema, kontam da će biti još nekom korisna, jer Astra g je jedan od popularnijih polovnjaka.
A sad na temu.
Od svih 6 zvučnika ostala su 2 visokotonca i jedan bas u prednjim vratima, pozadi su zvučnici električno ispravni ali su vešanja dezintegrisana.
Pozadi sam mislio da uzmem polovne fabričke zvučnike, ali za prednja vrata ne znam.
Gledao sam ove socijalne varijante Kenwood kfc1756, za koje bih sam napravio adaptere za montiranje.
Da li je neko probao ove Kenwood zvučnike ili nešto iz te klase, jvc, roadstar, da li se isto ili bolje čuju nego fabrički zvučnici?
Druga opcija fabrički zvučnici i to je po ceni slično.
Ali i tu ima kvalitetnijih varijanti koje se ugrađuju u Astre h ili vektre c.
Hvala unapred.
Još jedna tema, kontam da će biti još nekom korisna, jer Astra g je jedan od popularnijih polovnjaka.
A sad na temu.
Od svih 6 zvučnika ostala su 2 visokotonca i jedan bas u prednjim vratima, pozadi su zvučnici električno ispravni ali su vešanja dezintegrisana.
Pozadi sam mislio da uzmem polovne fabričke zvučnike, ali za prednja vrata ne znam.
Gledao sam ove socijalne varijante Kenwood kfc1756, za koje bih sam napravio adaptere za montiranje.
Da li je neko probao ove Kenwood zvučnike ili nešto iz te klase, jvc, roadstar, da li se isto ili bolje čuju nego fabrički zvučnici?
Druga opcija fabrički zvučnici i to je po ceni slično.
Ali i tu ima kvalitetnijih varijanti koje se ugrađuju u Astre h ili vektre c.
Hvala unapred.