Šta je novo?

ASPI za XP

Učlanjen(a)
22.08.2002
Poena
619
Gde skinuti ASPI drajvere za WinXP ? Treba mi zbog neuporedivo brzeg ripovanja MP3 pesama.
Pozdrav

Brutalan Zlica je napisao(la):
Gde skinuti ASPI drajvere za WinXP ? Treba mi zbog neuporedivo brzeg ripovanja MP3 pesama.
Pozdrav
OVO je url za tebe.

Bolje da instaliras stari 4.60 pomocu ForceASPI-a, koji sasvim dobro radi, jer onaj 4.70 samo pravi probleme sa EAC-om i ostalim CDR softverom.

Ne mogu da ti kazem gde sam to procitao ali jesam sigurno - ti novi aspi-ji:) prave njesra tako da ti preporucujem da koristis starije koje i ja koristim i rade perfektno a instaliraju se preko run... pa nanisanis na instaspi i rebut i sve radi OK....Dakle poslusaj Alexandra i mene i stavi 460 i opusteno...
Ako hoces emajliracu ti....

Moguce, ove nove nisam probao, ovo mi je pokazao Google kao najnovije u pretrazi...
Ja sam pre par meseci svoje masine sredio sa Force ASPI-jem i sve radi kako treba, tako da je izgleda ipak bolje uzeti stare.

Ja imam nek novije i rade mi bez frke, sigurno je do verzije...

4.71 a ne 4.70

To da nevaljaju novi aspi drajveri,je uglavnom vazilo za v.4.70
4.71 je ok.

iz readme:
IIa. Changes Between v 4.70 and v 4.71
=======================================================
1) Previous versions of aspi32.sys for Windows 2000 and XP may not return the proper Maximum Number of Targets (HA_MaxTargets) in
reponse to Host Adapter Inquiry (HA_INQUIRY). This has been corrected.

, dakle treba skidati (sa linka koji je dao RamOne) 4.71 iz 28. maja, a ne 4.70 iz 14.februara.

Re: 4.71 a ne 4.70

DS9 je napisao(la):
To da nevaljaju novi aspi drajveri,je uglavnom vazilo za v.4.70
4.71 je ok.

iz readme:
IIa. Changes Between v 4.70 and v 4.71
=======================================================
1) Previous versions of aspi32.sys for Windows 2000 and XP may not return the proper Maximum Number of Targets (HA_MaxTargets) in
reponse to Host Adapter Inquiry (HA_INQUIRY). This has been corrected.

, dakle treba skidati (sa linka koji je dao RamOne) 4.71 iz 28. maja, a ne 4.70 iz 14.februara.

Pa ne znam bas...meni na win2k ni verzija 4.71 nije radila
Force ASPI je pomogao

Re: Re: 4.71 a ne 4.70

chivitli je napisao(la):
Pa ne znam bas...meni na win2k ni verzija 4.71 nije radila
Force ASPI je pomogao

zanimljivo, jel` ima jos nekoga kome je 4.71 pravio probleme (kakve?)

Imate kod mene na sajtu proveren Force ASPI 4.7 koji sigurno radi i sa EAC-om i sa AudioCatalyst-om. Nisam hteo noviji da stavljam, jer sam za ovaj siguran da radi. Ajde uzdravlje cheers

Nazad
Vrh Dno