Šta je novo?

Asocijacije - domaća igra za android

ivan123

Slavan
Učlanjen(a)
21.06.2007
Poena
320
Pozdrav,
evo nakon par dana uspeo sam da završim i objavim moju drugu igricu za android Asocijacije.
Igra je namenjena za dva ili više igrača, cilj igre je da pogodite što više pojmova dok Vam prijatelji pomažu u tome.
U koliko pogodite zadati pojam, naginjanjem telefona ka podu potvrđujete, i prelazite na novi pojam. U slučaju da želite da preskočite pojam i da pređete na sledeći neophodno je da okrenete ekran telefon ka gore. Više detalja možete pročitati na ovde.
Trenutne kategorije su: domaći filmovi, strani filmovi, istorijske licnosti, životinje, sportisti, pesnici, pevaci, pri čemu ću nove kategorije redovno dodavati.

Nadam se da će Vam se svideti igra, i ako imate neke predloge, kritike, ideje slobodno mi predložite.

Link do igre: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klikapp.asocijacije

Par slika:

qLEJRzU.jpg

EPFlVmf.jpg

9AfMsAn.jpg

kkbBoIs.jpg

Poslednja izmena:
Pozdrav,

Malopre sam skinuo igru i odigrao nekoliko partija sa bratom. Lepo si odradio. Sviđa mi se opcija da naginjanjem telefona potvrđujem ili preskačem pojmove, baš brzo ide. Moraću da odigram još koji put da vidim kakvih sve pojmova ima.

Samo par stvari sam hteo da ti napomenem koje ne smetaju pri igranju, ali je lepo da igra bude sređena do kraja.

- tajmer koji odbrojava vreme do početka partije preskoči sekundu neki put
- "UPUSTVO!" se piše "UPUTSTVO!"

Sve najbolje u daljem radu :)

Hvala na ukazanim propustima :)
Okačio sam novu verziju, pojaviće se za par sati u playstoru.

Od stvari što sam dodao i ispravio su:

-nove kategorije "Domaći filmovi (napredno)" oko 200 filmova, "Evropske države" i "Evropski gradovi"
-značajno proširena baza pojmova postojećih kategorija
-ispravljene gramatičke greške
-popravljen problem sa ikonicama kod određenih telefona
-rešen problem sa zvukom
-popravljen tajmer pre početka igre

Nazad
Vrh Dno