Šta je novo?

Ashampoo poklanja 5 programa!

MCRadisha

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2005
Poena
320
Ashampoo poklanja 5 svojih programa besplatno, a za jos nekoliko mozete da se "cenjkate" oko cene. :d

Sve je legitimno i regularno.

Medju poklonima je i jako dobri Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced.

Posto se kod za preuzimanje poklona nalazi na njihovoj Facebook strani, mislim da morate da imate nalog na Facebook-u.

Link do stranice sa kodom.

:wave:

Poslednja izmena:
+1 za burning studio

Mnogo bolja varijanta od preglomaznog Nero-a

Nisam još našao bolji program za rezanje i jednostavniji od Nero 8 Micro od 18mb, ali probaću ovaj obavezno...

+1x1
Svaka čast!
Koristim Ashampoo već 4-5 godina, mnooogo mi je bolji od Nero-a, posebno na sporijim mašinama.

Hehe, još su počeli da me ljudi i zezaju zbog njega: "Daj mi bre onaj tvoj ŠAMPON, mnogo je dobar... :D "

+1 za burning studio.
Koristio sam 2009ku koja je skroz ok...

Ja sam skino sve kad je djabe :d i za sve su mi poslali kljuceve:D

Hvala za ovo!

Koristim Burning studio vec par godina. Upravo sam obrisao verziju 10 i stavio ovu "legitimnu" 9-ku, prvenstveno zato sto se brze pokrece i ne gnjavi (kada se podesi) glupim reklamama :)

Takodje odlicna stvar je winoptimizer, ali verzija 7 je bolja jer ima bolju podrsku za Win7.

cool !!!
Mada sad videh,automatski apdejt ti daje da skines noviju verziju programa ,a uz nju ti daje samo 40 dana za probanje programa.Tako da i nije besplatno,posto su te date verzije out dated...

Poslednja izmena:
Hvala za link, odlicni programi, koristim ih vec nekoliko godina, narocito Burning Studio.

Ja sam na forumu saznao za BurnAware Free, pa ko zeli besplatan i jednostavan program, ne mora da trazi dalje.

Takodje odlicna stvar je winoptimizer, ali verzija 7 je bolja jer ima bolju podrsku za Win7.

Ja sam pre nekoliko meseci dobio slicnu promociju i besplatni Win optimizer 6. Ti rece da je verzija 7 bolja jer ima podrsku za Win 7 koji i ja imam. Da li da koristim uopste verziju 6, ili da cekam da se pojavi besplatna 7-ca :D?

ImgBurn (3MB kad se instalira), CDBurnerXP? Oba free.

Još jedan glas ( da mogu dao bih 256.324 glasa ) za IMG burn + CDBurnerXP, oba commercial free, oba su mali, brzi

Otvorite temu o IMG burn pa tamo lajkujte do sutra.

Koristim Ashampoo još od verzije 9. Ono što nikad nisam ukapirao (kako da namestim) da kad ubacim više foldera da režem (Add +) mogu da vidim koliko zauzima koji folder. U Neru se to baš lepo vidi.

Nisam siguran da li sam razumeo tvoje pitanje, ali imas rubriku "Size" u kojoj je, za svaki od foldera, prikazana velicina foldera?

Vrh Dno