Šta je novo?

Ashampoo Burning Studio 5.03

• Začetnik teme Začetnik teme grozda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

grozda

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
620
Nije lose programce, ima lep interfejs i jednostavan za upotrebu:

Ashampoo Burning Studio v5.0.3 se
http://www.ashampoo.com

Ashampoo Burning Studio 5 - the fastest way to burn
and copy data DVDs, CDs, video CDs and audio CDs.
In the great tradition of Ashampoo software, this
burning application makes it really easy to create
and copy your own data DVDs and CDs, video CDs,
audio CDs and multisession DVDs or CDs.

ko zeli ima i SRPSKI jezik za Ashampoo Burning Studio 5.03 (samo iskopirajte u lang folder).

Uradio sam danas ovaj prevod, poslao im i oni mi poslali kljuc za full verziju 🙂
Ako neko ima zelju da prevodi, moze da im prevede program koji mu se dopada i dobice registraciju za taj program.

Prilozi

Poslednja izmena:
Ja sam tako dobio licencu za ISO Commander 🙂

Ashampoo i dalje ima jednu ogromnu manu, a to je katastrofalno sporo skeniranje optickih uredjaja. Konkretno, kod mene tri dana drlja po praznom rezacu (?), kao da pokusava da procita disk koji ne postoji...

Imam CD rezac Teac i DVD Nec i ucitava se istom brzinom ako ne i brze od Nero-a. Za ostale opticke uredjaje neznam. Meni se dopao jer ga mogu instalirati kod onih koji neznaju engleski, vrlo je jednostavan i lak za koriscenje.

Prilozi

grozda je napisao(la):
Imam CD rezac Teac i DVD Nec i ucitava se istom brzinom ako ne i brze od Nero-a. Za ostale opticke uredjaje neznam. Meni se dopao jer ga mogu instalirati kod onih koji neznaju engleski, vrlo je jednostavan i lak za koriscenje.
stvarno predugo skenira,to mogu da podnesu samo pocetnici.inace cenim sve od ashampoo-a

Nazad
Vrh Dno