Šta je novo?

As5

Gidra85

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
650
Kupio sam ArticSilver5 pastu pa me sada interesuje na koji nacin da je nanesem, a da bude najbolji. 😀 Ustvari me zanima kako na najbolji i najlaksi nacin da uklonim prethodnu pastu sa CPU (AMD) (koje krpice da koristim i sredstva)?
Sa coolera ne bi trebalo da bude problema zato sto je jedna ravna povrsina, a ne kao CPU. Ne mojte mi samo savetovati da odem na njihov sajt i da koristim njihov user manual.

POZ :wave:

Gidra85 je napisao(la):
Kupio sam ArticSilver5 pastu pa me sada interesuje na koji nacin da je nanesem, a da bude najbolji. 😀 Ustvari me zanima kako na najbolji i najlaksi nacin da uklonim prethodnu pastu sa CPU (AMD) (koje krpice da koristim i sredstva)?
Sa coolera ne bi trebalo da bude problema zato sto je jedna ravna povrsina, a ne kao CPU. Ne mojte mi samo savetovati da odem na njihov sajt i da koristim njihov user manual.

Vata ili krpica i benzin za ciscenje.

Gidra85 je napisao(la):

Na sajtu proizvođača su detaljna uputstva:
http://www.arcticsilver.com/instructions.htm

Nanosenje:
Stavis malkice paste na proc., i zatim je cistim srafcigerom (kome je vrh ocuvan i dovoljno fin) ravnomjerno rsporedis!
Skidanje:
Prvo toalet papir za grubo skidanje paste, zatim krpica za ciscenje naocara (imitacija jelenske kozice) natopljena Alkoholom 99%nim (koji se inace ne prodaje u apotekama jer je zakonom zabranjen).

A da li smem da koristim alkohol sa nizim procentom koncentracije istog?

@Aca: Da li mislis na pravi benzin kao gorivo? 😀

Gidra85 je napisao(la):
@Aca: Da li mislis na pravi benzin kao gorivo? 😀

Uzmi slobodno onaj za upaljače, on odlično rastvara sve vrste pasti.

Na koliko (vremenski) bih morao da menjam tj. stavljam ispocetka pastu? 😛

Zekiyu je napisao(la):
Nanosenje:
Stavis malkice paste na proc., i zatim je cistim srafcigerom (kome je vrh ocuvan i dovoljno fin) ravnomjerno rsporedis!
Nesto mi se ne svidja ovaj tvoj nacin za nanosenje paste......

Zekiyu je napisao(la):
Nanosenje:

Zar ne misliš da je bolje koristiti neku vizit kartu ili nešto slično? 😉

Poslednja izmena:
Rasa je napisao(la):
Nesto mi se ne svidja ovaj tvoj nacin za nanosenje paste......
Gidru85 vjerovatno ne interesuje da li se tebi svidja moj nacin ili ne, al ga sigurno interesuje tvoj, pa bi bilo lijepo da pomognes covjeku!

1. Prstom
2. Kesom preko prsta
3. Vizit kartom

Nazad
Vrh Dno