Šta je novo?

Artic Cooling Freezer 7 Pro

Kuduz

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poena
301
'ello postovana geekovska zajednice,
interesuje me ako mi neko moze pomoci oko ovoga kulera, trazio sam ga po citavom Novom Sadu bez uspeha. Ne mogu da nadjem ko uvozi ovaj brand u nasu zemlju pa ako bi ko dobre volje bio da mi da kakve informacije. Trazim gde mogu da kupim ovaj uber kuler u Novom Sadu, ako ne bi nasao ovde isao bi cak i do BG-a zbog njega =D

,naime hladim klokovan E6750 (400x8 atm, 3.2ghz) box kulerom i temp su mi malo velike (~40 CPU / c1~50 / c2~50 nekad i vise kad je 100% aktivan)

poz

CM TX/TX2? Koliko znam da je kod vas u Srbiji jako rasprostranjen taj cooler.

Moze da se nabavi AC Freezer 7 Pro (nije Zveki jedini koji radi AC),ali nije vredno ni truda ni para,ako pogledas malo bolje po netu,svi se slazu da u bitki AC Freezer 7 Pro vs. CM TX2 ili se nose ravno ili je CM bolji (za nijasnu).Ono sto menja stvar je cena,CM je napravio bolji kuler i prodaje ga po nizoj ceni ~19 e.Za Freezer bi trebao da dodas barem jos 10-ak e,zbog cega ?

Poslednja izmena:
Tako je... Bas sam se i ja to mislio i narucio sam TX2. Bas mi stize sutra a inace ima ga svuda da se kupi...

@djolez kako jos 10e? pa kod zvekija je artic 7 20€, nije mnogo.... citao sam review i koliko sam zapamtio, hyper je malo tisi, a artic se brze hladi, odnosno vraca na idle temperaturu...

Ma to ti je sve isto. Razlike izmedju TX i frizera su jako male. ;)

Vrh Dno