Šta je novo?

ArtCom - opet nekorektnost!!!

• Začetnik teme Začetnik teme jox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Znači ne verujem šta se dešava!!!
U stvari, i pored toga što nam je IT tržište takvo kakvo je... ne mogu da verujem kakve ideje ljudima padaju napamet.

Već sam pisao nešto o tome u OVOM THREADU!

Za početak, evo prvog znaka neozbiljnosti: AJD DA SVI VIDIMO KO JE ONLINE I KOJU BRZINU IMA!!! :wall:

Druga stvar, imaju tri "nivoa" paketa: 1. SURF (bez p2p) 2. P2P (agregacija) 3. P2P (full)

E sad... ono što nigde nisu napisali je da su u SURF paketu zabranjeno surfovanje (verovali ili ne!!!!) po nekim sajtovima (npr. torrentleech), dok je posecivanje istih sajtova dozvoljeno za P2P paketom.

Ja njih razumem da su to torrent (p2p) sajtovi, ali kakve veze ima otvaranje html stranica sa P2P?
Uostalom, ne zabranjuje se P2P blokiranjem surfovanja po odredjenim sajtovima, samo bespotrebno ispadaju nekorektni.

BTW, nigde na sajtu nisu okacili listu sajtova kojima ne možeš da surfuješ u SURF paketu!!!

Ima li kraja ovakvim biserima????

Poslednja izmena:
Ne daj Boze da me muka natera da se ponovo vratim na njih, sada mi je istekla pretplata pre 2 dana i trenutno sam na dial up-u jer nisam hteo da je produzim. Doduse, pojavila mi se i alternativa u drugom provajderu pa me je to jos ubrzalo u odlucivanju.
Prva dva meseca mi je net radio super, imao sam taj agregirani paket ali je p2p bio stvarno funkcionalan skroz po ceo mesec. Medjutim, u poslednjih 10-ak dana dolazilo je do toga da po par sekundi nemam protoka uopste sto mi naravno urnise brzinu dl-a, tako da mi za fajl koji sam ranije skidao npr. 1h sada treba i vise od sat i po. Poceo je da luduje i po pitanju surfa tako da neke strane uopste nece ni da otvori.
Pokusali su nesto kao da nameste kad sam zvao ali bezuspesno.

Znači ne verujem šta se dešava!!!
Ima li kraja ovakvim biserima????

Meni eMule radi veoma dobro zadnja 3-4 meseca, a pre toga je bilo STRASNO ... radi 10-15 dana .. pa neradi mesec ... i tako u krug ... ja ih zovem i pitam kakava im je Agregacija .. a oni koja bre AGR. ... kao nemaju pojma o cemu pricam ... a ljudi ne znaju ni sta im pise na sajtu ... pa onda kazu **** vas Zone Alarm ... nebude mi tesko predjem na OutPost ... a oni opet "nije do Nas" ... i tako redom ... sve dok nije proradio P2P i sada je kaok sto rekoh OK ...

Podrska im je Ocaj mislim od 10-15h ... pa to je smesno ... a na mob. se NIKO NIKADA nejavlja ... pa me greskom iskljuce u Petak u ponoc ... a podrske nema preko vikenda ... i ja ga Duvam do ponedeljka ... a onda se izvinjavaju i barem budu korektni i produze za ta dva dana ... pa im moja uplata ne prodje ni posle 10tak dana pa me iskljuce ... i svasta jos ... ali u poslednje vreme da kucnem u drvo su se bar za mene popravili ...
zna da pukne veza po par puta na dan ... ali se odmah reconectuje ... ž

Kad nemoz bolje ... :-devil-:

Nazad
Vrh Dno