Za 250 jura moze da se uzme jaci hardver, ali ne i IPS ekran (sto je meni bitnije od jaceg hardvera). Ako je plastika kvalitetnija nego do sada i baterija lici na nesto, moze da se pokaze kao veoma zanimljiv model. Ko je pratio moje postove do sada, zna da sam ljubitelj kvalitetnih ekrana 🙂 Ali ICS bi mogao da pomuti mnogo sta u ovom sektoru.
Na Archosfans kazu da je Rockchip procesor u pitanju i nagadjaju da ce podrzavati ICS, ali na Archosfans precesto nagadjaju sve sto favorizuje Archos. Nemam zvanicnu informaciju, ali sam prilicno ubedjen da Archos placa Charbaxa. Cudi me da nisu prvi objavili ovu informaciju, nego su procitali na Liliputingu... Koji nije objavio da je Rockchip procesor, nema ni na zvanicnom sajtu podatka, ali verujem da na Archosfans nisu to napisali bez razloga, Charbax jeste bio u poseti fabrici, pricao, snimao, objavljivao... I odusevljavao se kao malo dete potpuno nesposobnim uredjajima.
Ono sto nikako da procitam je, kakav je ekran na Waiteq X-Pad 100. Da li i on ima IPS panel? Ako ima, ima i jaci procesor i 50 jura manju cenu. Bice zanimljivo.