Šta je novo?

ARMA 2 Free

Šta je sa ekspanzijama?

Btw. svaka čast na potezu.

Radi se samo o besplatnoj vanili ArmA 2 bez podrške za user modove, kampanje, bez ArmA2 OA i bez BAF i PMC dodataka. Ali opet potez vrijedan hvale.
Ljudi koji nisu igrali ArmA2 imat će mogućnost igrati multiplayer sa cijelom zajednicom. A bit će uključen i mission editor koliko vidim iz ove tabele.

ARMA-2-Free-Details.jpg

Ma daj, kako mogu da oduzmu high definition graphics. Nadam se da ce neko provaliti kako da ubaci tu grafiku nazad u free igru. Mislim da je glupo da oni odredjuju kako cemo mi da gledamo igru.
Jesam li ja glup ili ne postoji link na http://www.arma2.com/free za skidanje?

Poslednja izmena:
Ova free verzija je tek najavljena danas - za skidanje u ovom mjesecu. U ćošku tabele vidiš da piše "FREE DOWNLOAD COMING JUNE 2011"

Ah izvinite, moja greshka. Ja mislio da je najavljena malo ranije, pa mi je bilo glupo da je doshao vec Jun a od downloada nema nishta.

Ma daj, kako mogu da oduzmu high definition graphics.
Исто као што они који имају ОА или А2:CO имају lite верзију BAF и PMС.
Ово је чист маркетинг пошто следеће године излази А3 а ово је начин да се што више потенцијалних купаца упозна са ArmA серијалом.

960 mb je samo. Malo me brinu ova ogranicenja za free verziju. No ja je ionako ne bih poterao u punom sjaju :d

Instalirao sam i bas se vidi da je grafika losija u odnosu na Armu 2. Servera i nema nesto. Jedino sto valja jeste da se udete u neki klan pa tako da organizujete meceve. Jedina prednost u odnosu na Armu 2 je ta sto je igra besplatna i sto je verzija igre 1.10,posto krekovanu igru je nemoguce updatovati.

Da li vam se cini kao da je Arma 2 Free nekako mutnija? Ja igram na low zbog performansi ali sve je nekako mutno i veoma je tesko razlikovati svog i neprijatelja. Takode sto me dosta cudi je kada pogledam u nebo a ono je toliko bljestavo bude da ne mogu da vidim bilo sta ispred mene. Moze li to nekako da se namesti?

ta "mutnoca" je jedno od ogranicenja. u free verziji nemas "HD grafiku" pa je to verovatno zbog toga.

Vrh Dno