Šta je novo?

Arktika.1

A gde da stavim temu onda?Kako sam citao,moguce je da ce biti i za PC.Mozda je vreme da modovi naprave posebnu temu za VR.

Sve su te VR igre jedan cisti VR tek demo. Tesko da neko kupuje VR i zvijer od racunara sve dok su igre eto tog tipa, stojis u mjestu i cekas valove neprijatelja. Jedine igre koje trenutno imaju smisla su kokpit igre tipa racing ili elite. Hover Junkers ili ovo izgleda solidno ali nista vise od toga.

A gde da stavim temu onda?Kako sam citao,moguce je da ce biti i za PC.Mozda je vreme da modovi naprave posebnu temu za VR.

Tesko, ovo je Oculus ekskluziva. Kao i Lone Echo od Ready at Dawn i Robo Recall od Epica. Platio Fejsbuk, ***a.

Moglo je ici u Oculus Rift temu.

Iskreno se nadam da ce nastaviti sa Metro serijalom, onakvim kakav je/kakve su bile prve dve igre. Znaci nikako neki opet world FPS, muka mi je vise od takvih naslova.

Metro 2033 presao desetak puta cak sam i kupio knjigu veliki sam fan tog serijala,Metro last light isto sjajna igra ali ipak je Metro 2033 bolja 4A studio me nikad nije izneverio,e sad ako ovo bude bilo samo za VR mislim da je glupo prvo jer ce onda igru moci da igra samo mali broj gejmera tako da ce imati malu zaradu najbolje je da naprave 2 verzije jednu za VR i jednu za pc i nadam se da ce biti za pc necu da kupujem oculus rift sigurno zbog ove jedne igre ipak oculus treba jos dosta da se poboljsa da bi licio na nesto...Trejler je ekstra i igra ce biti odlicna po mom misljenju e sad malo ima nekih elemenata iz Metro 2033 a malo ima i novih elemenata sto je takodje sjajno nadam se da ce uskoro da prikazu neki kratak demo :)

Poslednja izmena:
Svidja mi se, drago mi je da je VR only, inace me ne bi zainteresovala, konacno neka iole ozbiljnija igra za VR.

Ovo je glupost najveca!
Mali su tim, pa bi bilo logicno da sve energiju i resurse usmjere na glavnu igru?

Da li je samo meni glupo sto se vide samo sake a ne cela ruka?
Jako me iritira...

Inace Glen 100% u pravu...

To nije glupo, tako pricas jer ocito nikad nisi stavio VR na glavu, ali ne funkcionise isto monitor i VR, dok ti je ovakav prikaz ruzan na monitoru, svaki drugaciji bi ti bio ruzan u VR.

Sve dok se ne budu koristili rukavice, ruke ce biti "uvrnuta stvar" sa cijelim ili djelimicnim prikazom jer tvoja pozicija šake se ne poklapa kao u igri radi kontrolera.

A djelimicno prikazane ruke kao sto je ovdje slucaj nije u opste zbog tog "cudnog" efekta vec vecinom sto cijela ruka od ramena moze zakloniti pogled + potencijalni kliping + koliko se poklapa rame sa real life ramenima.

Nova igra Lone Echo recimo ima kompletne ruke: https://www.youtube.com/watch?v=3UXE9LAVC5A

Vrh Dno