dj13
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.01.2002
- Poena
- 645
Vidim da si pravi majstor za arkadeOvde sam više da ljudi vide neke moje kreacije, manje da kao nudim robu na tezgi jer
kao i svaki sujetan vlasnik ili kreator-volim po koji lajk od slično/istomišljenika, iskreno
Pokušavam da se ljudi malo "zagreju" i sami za retro igre i arkadne kabinete, da se inspirišu i probaju sami da naprave nešto.
A volim i da pomognem i dam pokoji savet. Svakako subjektivan, moje iskustvo, što ne znači da je i objektivno tačno.
U krajnjem slučaju sam i sam tako evocirao svoje rane "gejmerske" dane i navadio se baš za pravljenje ovih aparata.
Što se tiče cena, zavise od vrste kabineta, hardvera koji ugrađujem, izbora stikera odnosno njihovog dizajna itd.
Svaki je priča za sebe i svog budućeg vlasnika.
Volim da detaljišem pa me slobodno pitajte u priv porukama. Ili na instagramu (extra_life_arcade) preko vibera, telefonom itd.
Dajem dpar mogućnosti budućem vlasniku, da uštedi (komponente nisu baš ni jeftine, konačno gledajući) pa eto, slobodno pitajte. Možda ne odgovorim momentalno ali svakako hoću
Pozdrav svima!
Planiram izradim jednu arakadu sebi za kucu.
Nekoliko pitanja:
Da li ima potrebe stavljati pleksiglas ili koju vec zastitu preko ekrana?
Vidim da imas modele sa zvucnicima gore i sa strane. Sta se pokazalo da je bolje? I naravno da li ima smisla mozda i 4 zvucnika 2 gore 2 sa strane? Zvucnike razmisljam stavim neke 2 ili trosistemeske za automobile, jel to OK ideja?
Da li imas neku semu za bartop sa ekranom 27"?
Gde stampas nalepnice?
poz